Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έβαψε τα πασχαλινά αυγά

Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έβαψε τα πασχαλινά αυγά

Το τρυφερό post που έκανε η ηθοποιός.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στα μέσα Ιανουαρίου ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Πριν από περίπου έναν μήνα μας ανακοίνωσε και το φύλο του μωρού που περιμένει, δείχνοντας μας έπειτα από λαϊκή απαίτηση το παιδικό δωμάτιο της κόρης της.

Ο μικρός Μάξιμος σύντομα θα αποκτήσει μια αδερφούλα και σίγουρα έχει αρχίσει να εξοικειώνεται με την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένεια. Ο 3χρονος γιος της ηθοποιού πάντως δείχνει να τη βοηθά σε πολλά πράγματα, όπως έχουμε δει, οπότε σίγουρα θα γίνει ένας πολύ καλός μεγάλος αδερφός.

Η Μεγάλη Πέμπτη είναι ως γνωστόν η μέρα που βάφουμε τα κόκκινα αυγά στη διάρκεια του Πάσχα. Στη δουλειά αυτή βοήθησε λοιπόν σήμερα ο Μάξιμος, όπως είδαμε μέσα από τα stories της ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα τον είδαμε σε φωτογραφία στο Instagram account της μαμάς του να έχει μπροστά του ένα δικό του φλιτζάνι με κόκκινη βαφή, και να βγάζει από μέσα με ένα κουτάλι ένα κόκκινο αυγό.

Και αλήθεια ήταν το πιο γλυκό στιγμιότυπο της ημέρας, και μας θύμισε πως διανύουμε τις ημέρες του Πάσχα. Ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει αρκετά ούτως ώστε να κάνει πράγματα με τη μαμά του και αυτό σήμερα ήταν η απόδειξη.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνόδευσε το story της γράφοντας «και του χρόνου» ενώ έβαλε κι ένα sticker που έγραφε «Happy Easter» (Καλό Πάσχα).

Δες το παρακάτω.