Honor Alba Warren: Η κόρη της Jessica Alba μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα

Honor Alba Warren: Η κόρη της Jessica Alba μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα

Η 12χρονη Honor πέρασε στο ύψος τη μαμά της.

Η Jessica Alba είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood. Τα τελευταία χρόνια σπάνια τη βλέπουμε σε κάποια κινηματογραφική παραγωγή, την απολαμβάνουμε όμως πολύ συχνά μέσα από το Instagram account της.

Η διάσημη ηθοποιός εχθές είχε τα γενέθλιά της κι έσβησε 40 κεράκια στην τούρτα της. Μοιάζει με ψέμα, όμως πραγματικά είναι αλήθεια, πως η Jessica Alba είναι πια 40 ετών. Με αφορμή λοιπόν την περίσταση αυτή η ηθοποιός ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία στο account της στο Instagram. Και όπως αντιλαμβάνεσαι πάθαμε πλάκα. Όχι γιατί είναι μία κούκλα και δεν φαίνεται καν η ηλικία της, αλλά γιατί είδαμε τη μεγάλη της κόρη και σοκαριστήκαμε.

Η 12χρονη σήμερα Honor Alba Warren είναι αφενός ίδια ο μπαμπάς της, αφετέρου έχει ψηλώσει τόσο πολύ που πια περισσότερο μοιάζουν με αδερφές παρά με μαμά και κόρη. «Η καρδιά μου είναι γεμάτη ελπίδα και ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι για εσάς», έγραψε στο caption με τη φωτογραφία να συγκεντρώνει άπειρα likes.

Φυσικά στη φωτογραφία της αυτή επικεντρωθήκαμε στο πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει η Honor και όχι στο πόσο κούκλα παραμένει στα 40 της πια η Jessica Alba. Η 12χρονη νεαρή θα λέγαμε πως είναι κλώνος του μπαμπά της, Cash, όμως κάτι έχει πάρει και από την όμορφη μαμά της.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην δώσουμε σημασία και στον γλυκύτατο Hayes, ο οποίος είναι τριών ετών και ίδιος η Jessica Alba.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery, αλλά κι ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια η Jessica τα Χριστούγεννα που χορεύει μαζί με την Honor.


https://www.instagram.com/p/CIjxIKflScK