Η εταιρία της Reese Witherspoon μέσα στις 100 επιχειρήσεις με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον πλανήτη

Η εταιρία της Reese Witherspoon μέσα στις 100 επιχειρήσεις με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον πλανήτη

Η αναγνώριση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις καμιά φορά.

Η Reese Witherspoon φαίνεται πως πετάει στα σύννεφα, καθώς η νέα της θέση ως επιχειρηματίας την έφερε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Η γοητευτική ηθοποιός είναι τόσο περήφανη για την εταιρεία παραγωγής «Hello Sunshine», καθώς παρουσιάστηκε από το περιοδικό ως μία από τις 100 πιο σημαντικές εταιρείες του Time Magazine.

Το Time εξυμνεί την ηθοποιό αυτή τη φορά όχι για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά για το επιχειρηματικό της πνεύμα. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της ηθοποιού, αναγνωρίζεται από το Time ως μία από τις 100 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον Πλανήτη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα από τα πέντε νέα εξώφυλλα της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού, το οποίο έκανε ειδική μνεία για την ενίσχυση της στο πεδίο της γυναικείας ενδυνάμωσης.


https://www.instagram.com/p/COKtRDzAm-_

Το post των Time εγραφε συγκεκριμένα:

Η Reese Witherspoon έχει μεταμορφωθεί από αστερι του Χόλιγουντ σε business leader. Η star είναι τώρα ιδρύτρια της εταιρίας Ηello Sunshine, την εταιρεία M.M.E που ίδρυσε το 2016. Το Hello Sunshine έχει μια σαφή οδηγία: να δημιουργήσει εργασία που να επικεντρώνεται τις γυναίκες. Η πρόκληση είναι η επίτευξη αυτού του στόχου και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του, σε έναν κόσμο όπου τα πρότυπα για την ισότητα και την ποικιλομορφία συνεχίζουν να εξελίσσονται. Ως επόμενο βήμα προς την ενίσχυση νέων φωνών, η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει το LitUp, μια πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να παρακάμψει ορισμένες από τις συστημικές ανισότητες στις εκδόσεις.

Η Reese μοιράστηκε το εξώφυλλο μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram την περασμένη Τρίτη και εξέφρασε το δέος και την ευγνωμοσύνη της γι' αυτή την επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/COLfTMBgAnJ

Στην παρουσίαση της «Hello Sunshine» στο περιοδικό, η ηθοποιός αναφέρει ότι προήλθε από την προηγούμενη εταιρεία παραγωγών της, την Pacific Standard, η οποία είχε στο ενεργητικό της επιτυχίες όπως η ταινία «Gone Girl» και η σειρά «Big Little Lies».

Καθώς η εταιρεία μεγάλωνε, η Reese Witherspoon συνειδητοποίησε ότι θα χρειαζόταν κάποιους συνεργάτες με οικονομικά μέσα για να φτάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

«Δεν είχα χρήματα για να πληρώνω όλους τους υπαλλήλους, καθώς και τα επιδόματα και να αφήνω τα φώτα ανοιχτά σε ένα γραφείο» λέει στο Time. «Άρχισα να σκέφτομαι: Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε ένα μεγαλύτερο, μακρόπνοο εγχείρημα που επιδέχεται ανάπτυξη;»