Μια λεπτομέρεια στη photo του Kanye West έκανε τους fans να «οργιάσουν»

Μια λεπτομέρεια στη photo του Kanye West έκανε τους fans να «οργιάσουν»

Τι μας κρύβει ο διάσημος ράπερ;

Ο Kanye West και η Kim Kardashian δεν μένουν πια στο ίδιο σπίτι, έπειτα από ανακοίνωση του ζευγαριού πριν από τρεις μήνες που ανέφερε πως αποφάσισε να χωρίσει. Ο rapper επισκέπτεται συχνά ωστόσο το πρώην σπίτι του στο Hidden Hills, προκειμένου να περνά χρόνο και να βλέπει τα τέσσερα παιδιά του. Μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με την Kim Kardashian και πως αν θέλει να τον βρει στο κινητό θα πρέπει να επικοινωνεί με την ασφάλειά του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες καινούργιες σχετικά με το διαζύγιό τους, οπότε δεν ξέρουμε σε τι φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αυτό ωστόσο που μας παραξένεψε απίστευτα ήταν μια λεπτομέρεια στην πρόσφατη φωτογραφία του Kanye West, κάτι που δεν παρατηρήσαμε μόνο εμείς.

Ο DJ Khaled δημοσίευσε μια φωτογραφία του Kanye West αυτή την εβδομάδα και μια λεπτομέρεια στη φωτογραφία έκανε τους φανς να «οργιάσουν».

«Αληθινή ιστορία: Ο Kanye West ήρθε από το σπίτι μου τις προάλλες στις 8 το πρωί. Δεν ήξερα ότι θα ερχόταν», έγραψε ο DJ Khaled στο caption της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από το @jamiefcw στο Instagram, δείχνει τον Kanye με τα χέρια του στον αέρα.

Λοιπόν, οι fans παρατήρησαν ότι ο Kanye φαίνεται να φοράει ακόμη τη βέρα του στη φωτογραφία. Και αυτό είναι κάπως περίεργο αν σκεφτείς πως με την Kim Kardashian βρίσκονται εν μέσω ενός διαζυγίου.

Η Kim πάντως σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο account της δε τη φορούσε σε κανένα από τα δύο χέρια της. Μάλλον δεν θα μάθουμε γιατί ο Kanye τη φορά ακόμη, αλλά μπορείς να δεις τη φωτογραφία παρακάτω.