Οι νέες φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας από το MasterChef

Οι νέες φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας από το MasterChef

MasterChef: Ο Χρήστος που η Μαργαρίτα έκανε γνωστό μετά τη νίκη στο silver award.

H Μαργαρίτα, είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία χρόνια στο MasterChef.

Η παίκτρια του MasterChef 5 με το εξαιρετικό μαγειρικό της ταλέντο, κατάφερε να κάνει το κοινό να πωρωθεί μαζί της, ειδικά στη νίκη της στο silver award όπου φώναζε με χαρά πως επιτέλους βρήκε τα χρήματα που θέλει για να κάνει τον γάμο που ονειρεύεται με τον αγαπημένο της Χρήστο Καλομοίρη.

Ο αρραβωνιαστικός Χρήστος έγινε γρήγορα αγαπητός στα social media και είναι και ο ίδιος σεφ, συγκεκριμένα pastry chef ενώ μένει μόνιμα στην Αττική και στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο Χρήστος έχει δουλέψει σε πολλά πεντάστερα ξενοδοχεία και γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα, τη Μύκονο και την Κω, ενώ το τελευταίο διάστημα εργάστηκε σε ξενοδοχείο της Ελβετίας.

Ο pastry chef είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια με τη Μαργαρίτα και είναι πολύ μεγάλος υποστηριχτής της, όσο εκείνη είναι μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Καλομοίρης αγαπά πολύ τα ταξίδια και έχει επισκεφτεί αρκετές πόλεις του εξωτερικού, όπως το Παλέρμο, το Άμστερνταμ, τη Ρώμη και το Βουκουρέστι, στο οποίο ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη του, Μαργαρίτα.

Δες τις νέες φωτογραφίες του αγαπημένου της Μαργαρίτας παρακάτω.