Kelly Rowland: Η Beyoncé και η Michelle Williams παρακολούθησαν τον τοκετό της μέσω του Zoom

Sabine Camhi
Kelly Rowland: Η Beyoncé και η Michelle Williams παρακολούθησαν τον τοκετό της μέσω του Zoom

Η Rowland περιγράφει την στιγμή της γέννησης του δεύτερου γιου της, του Noah, τον Ιανουάριο

Τα πρώην μέλη των Destiny's Child είχαν ένα ψηφιακό reunion όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδί της Rowland, ο Noah Jon.

Η Kelly Rowland, 40 ετών, είπε πως οι «αδελφές» της Beyoncé, 39 ετών και η Williams, 41 ετών, παρακολουθούσαν τη γέννηση του Noah μέσω του Zoom. «Είχαμε μια οικογενειακή συνάντηση στο Zoom», είπε η τραγουδίστρια. «Μπόρεσαν να δουν τον Noah να έρχεται στον κόσμο, ήταν όμορφο». Στο Zoom Call ήταν και η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles και ο άντρας της Tim Weatherspoon.

Η Rowland τόνισε επίσης πόσο φοβέρες θείες είναι η Beyoncé και η Williams και πως αμέσως έσπευσαν να γνωρίσουν τον Noah, τώρα 3 μηνών.


https://www.instagram.com/p/CNpraRHAfIm

Τον Φεβρουάριο, η Rowland μίλησε για την συναισθηματική στιγμή που η Beyoncé και η Williams συνάντησαν τον γιο της. «Τα κορίτσια ήταν εδώ στο σπίτι πρόσφατα και όταν γνώρισαν το μωρό, ήταν σαν ένα άλλο μέρος της καρδιάς μου απλά μπόρεσε να μοιραστεί τον χώρο με την Michelle και τη Bey, ένα πραγματικό δώρο» είπε στο Entertainment Tonight. .

Η Rowland συνέχισε λέγοντας ότι η φιλία της με τις Destiny’s Child «είναι πραγματικά πολύτιμη επειδή γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον εδώ και πολύ καιρό και σε αυτήν την βιομηχανία είναι δύσκολο να κάνεις αληθινούς φίλους. Είμαι τόσο ευγνώμων γι 'αυτές».