Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Camilla Parker Bowles στην 5η σεζόν του Crown;

Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Camilla Parker Bowles στην 5η σεζόν του Crown;

Ανυπομονούμε για την επιστροφή του στέμματος.

Το 2020 δεν ήταν η χρονιά που όλοι περιμέναμε να έρθει, όμως μέσα σε όλο το χάος που ζήσαμε, είχαμε και κάτι καλό να περιμένουμε. Αυτό ήταν η τέταρτη σεζόν του Crown που την περιμέναμε με αγωνία, αφού θα βλέπαμε για πρώτη φορά την ιστορία της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου.

Η αλήθεια είναι πως τα επεισόδια ήταν καλύτερα από αυτό που φανταζόμασταν και οι ερμηνείες των ηθοποιών καθηλωτικές. Πλέον περιμένουμε να δούμε την πέμπτη σεζόν και ανυπομονούμε να δούμε πως θα δέσει το νέο cast.

Είχαμε δει ποιες ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν την Ελισάβετ και τη Μαργαρίτα και πλέον μαθαίνουμε και το υπόλοιπο cast. Μία από αυτούς ήταν και η Camilla Parker Bowles. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Olivia Williams θα συμμετάσχει στο καστ ως Camilla Parker Bowles, η τελική σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου σύμφωνα με τη Daily Mail. Η πέμπτη σεζόν της σειράς Netflix θα καλύψει την περίοδο πριν και μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τον ρόλο της Camilla έπαιξε η Emerald Fennell στις σεζόν 3 & 4 της σειράς που κέρδισε αρκετά βραβεία Emmy. Η Emerald μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ αυτήν την εβδομάδα επειδή έγραψε το σενάριο του Promising Young Woman.

Η Olivia προς το παρόν παίζει τη Lavinia Bidlow στη νέα σειρά του HBO The Nevers. Πρόσφατα εμφανίστηκε ως υποψήφια για Όσκαρ στην ταινία The Father και είναι επίσης γνωστή για ρόλους σε ταινίες όπως The Sixth Sense, Rushmore, An Education και The Ghost Writer. Στην τηλεόραση, βρισκόταν στο Fox's Dollhouse, στο WGN America's Manhattan και στο Starz’s Counterpart.

Το casting για τους άλλους ρόλους στη σεζόν πέντε έχει ήδη αποκαλυφθεί. Η Imelda Staunton θα παίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, ο Jonathan Pryce θα παίζει τον πρίγκιπα Philip και η Lesley Manville θα παίζει την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Αν και το cast τους δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η Elizabeth Debicki αναμένεται να παίξει την πριγκίπισσα Diana και ο Dominic West αναμένεται να παίξει τον πρίγκιπα Κάρολο.