O Τανιμανίδης έγινε 40 ετών και η Μπόμπα του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο

O Τανιμανίδης έγινε 40 ετών και η Μπόμπα του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο

Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σε λίγες εβδομάδες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα κρατούν στην αγκαλιά τους, τα δίδυμα κοριτσάκια τους, αυτά που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αλλά κατάφεραν να αποκτήσουν.

Ο Σάκης έχει σήμερα γενέθλια κι όχι απλά γενέθλια, μιας και ο παρουσιαστής κλείνει τα 40!

Ο Τανιμανίδης αποφάσισε να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά του με ένα post διαφορετικό, με ένα βίντεο του προσώπου του, έτσι όπως αποτυπώνονται σε αυτό όλα τα σημάδια αλλά και όλες οι εμπειρίες.

Φυσικά, με ένα ξεχωριστό ποστ και η Χριστίνα Μπόμπα ευχήθηκε στον καλό της για τα γενέθλιά του με μια ξεχωριστή φωτογραφία και μια ευχή:
«Σήμερα έγινα 40! Και το γιορτάζω με ένα «40 year resolution”, με αυτή τη φώτο που αποτυπώνει και τα 40 χρόνια που έχουν περάσει από πάνω μου!#40 #feeling20», έγραψε ο Σάκης στο δικό του ποστ!


https://www.instagram.com/p/COSXrpNDB6I

«Χρόνια πολλά αγάπη μου @sakiswp ! Συνέχισε να δίνεις απλόχερα ευτυχία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και να είσαι τόσο αυθεντικός, μοναδικός και η κινητήριος δύναμη που γεμίζεις θετική ενέργεια όλους τους γύρω σου! Όλα τα καλά σε σένα να έρθουν γιατί σου αξίζουν! Σ’αγαπω! #loveofmylive Είμαστε πολύ τυχερές που σε έχουμε (... και οι 3) #happybirthday #myman #iloveyou», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.