Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας συγκίνησε: Δεν τους φέρνει πίσω!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας συγκίνησε: Δεν τους φέρνει πίσω!

Λόγια βγαλμένα από την ψυχή του, μνήμες γλυκές που όμως πονάνε... 

Είναι αυτές οι ημέρες που ο πόνος για τους ανθρώπους σου που δεν είναι πια εδώ μεγαλώνει. Θα το έχεις νιώσει κι εσύ σήμερα από το πρωί καθώς περνούν από τον τοίχο σου στα social media μηνύματα φίλων, από εκείνα που σφίγγουν την ψυχή σου.

Μνήμες από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό, στις διαδρομές με τον παππού προς την εκκλησία, στην κουζίνα της μαμάς που φτιάχνει κουλουράκια, στην αγκαλιά του μπαμπά που ετοιμάζει το κρέας για την βραδιά της Ανάστασης, στις αλάνες γύρω από την εκκλησία με φίλους... Η Μεγάλη Εβδομάδα μας πλημμυρίζει συναισθήματα, αγάπης και πολλές φορές πόνου... Αγάπης και πόνου μαζί.

Ένα από τα πιο συγκινητικά post σήμερα, ημέρα κορύφωσης των Παθών και των συναισθημάτων, ανέβηκε στα insta stories του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος αναπολεί τέτοιες μέρες από το παρελθόν, όταν ο μπαμπάς του και η μαμά του ήταν δίπλα του.

Ο δημοσιογράφος έχασε τους δύο γονείς του μέσα στο 2019 (έφυγαν από τη ζωή με διαφορά δύο μηνών) και το μήνυμά του σήμερα σου ραγίζει την ψυχή:

Κι αν βάφεις τα αυγά, όπως την έβλεπες να κάνει, κι αν φτιάξεις τσουρέκια και κουλούρια απ’ την τσαλακωμένη, κίτρινη από την πολυκαιρία σελίδα με τη συνταγή που φύλαγε… Κι αν τηρήσεις τα έθιμά τους και είσαι εκεί που σου έμαθαν να είσαι αυτές τις ημέρες, δεν τους φέρνει πίσω. Προχωράμε...”.

ouggarezos pasxa