Οι Ελληνίδες διάσημες που «ρίχνουν» το Instagram: Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Οι Ελληνίδες διάσημες που «ρίχνουν» το Instagram: Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Το ελληνικό instagram σε αριθμούς.

Μια μέρα σαν και τη σημερινή όλοι περιμέναμε να είμαστε κάπου αλλού και να γιορτάζουμε το Πάσχα. Παρ’ όλα αυτά η πανδημία είχε και φέτος άλλα σχέδια και κάπως έτσι καταλήξαμε να κάνουμε τις γιορτές μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Και αφού δεν δουλεύεις σήμερα (αν δουλεύεις υπομονή) είπαμε να κάνουμε ένα κουίζ και να τεστάρουμε τις γνώσεις σου σχετικά με τους αγαπημένους σου celebrities.

Για την ακρίβεια είμαστε εδώ για να τσεκάρουμε πόσο fan είσαι και πόσο καλή παρατηρητικότητα έχεις. Οι Ελληνίδες celebrities ανανεώνουν τα Instagram account τους πολύ συχνά και κάθε φορά βλέπουμε κάτι που μας εντυπωσιάζει. Κάθε post στο Instagram συγκεντρώνει άπειρα likes και άλλα τόσα comments και φυσικά, υπάρχει κάτι πάντα που θα μας τραβήξει την προσοχή.

Ξέρεις όμως ποια Ελληνίδα celebrity έχει τους περισσότερους followers στο Instagram; Έχουμε συγκεντρώσει δέκα από τις αγαπημένες σου και κάναμε τις συγκρίσεις.

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Φουρέιρα, Αθηνά Οικονομάκου, Χριστίνα Μπόμπα, Δούκισσα Νομικού, Σίσσυ Χρηστίδου, Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Βανδή, Μαίρη Συνατσάκη και Βάσω Λασκαράκη. Ποια έχει τους περισσότερους followers και πόσους ακολουθεί η καθεμία από αυτές;

Έχει τύχει να παρατηρήσεις ποτέ; Η ερώτηση είναι πολύ εύκολη, και εξίσου εύκολη είναι και η απάντηση. Ποια από τις παραπάνω δέκα celebrities ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή;

Δες την απάντηση στη gallery που ακολουθεί.