Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Aναλαμβάνουν την μεσημεριανή ζώνη στην θέση της Χριστίνας Λαμπίρη

Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Aναλαμβάνουν την μεσημεριανή ζώνη στην θέση της Χριστίνας Λαμπίρη

Ανατροπή στην  μεσημεριανή ζώνη του Star. Αναλαμβάνουν Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου στην μετά Χριστίνας Λαμπίρη εποχή που μετακινείτε στην απογευματινή ζώνη.

Αυτό και αν είναι ανατροπή. Μια πορεία πετυχημένη σύμφωνα με απόφαση του σταθμού σταματάει και πάει το μεσημέρι να ανταγωνιστεί στα ίσια ένα προϊόν που κάποιοι είπαν ότι έχει αποκτήσει πτωτική πορεία. Ο λόγος για την καυτή μεσημεριανή ζώνη των gossip εκπομπών.

Μετά την οριστική αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη φαίνεται μέχρι βέβαια να ανακοινωθεί και επίσημα ότι το δίδυμο Φώτη και Μαρίας θα κληθούν να μπουν σε ακόμη πιο βαθιά νερά να κολυμπήσουν. Αρχικά αυτό δε φαίνεται να χαροποιεί τους ιθύνοντες της εκπομπής αλλά είναι μια πρόκληση.

Το ρεπορτάζ και οι σκέψεις αυτές έγιναν γνωστές μέσα στο Σαββατοκύριακο και πολλοί συνεργάτες του διδύμου δεν γνώριζαν κάτι. Η Χριστίνα Λαμπίρη από την άλλη πλευρά μετακινείται στην απογευματινή ζώνη και είναι η πρώτη απόπειρα με ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν που θα δίνει «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.