Τζένη Μπαλατσινού: Η αυθόρμητη τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι ευχές

Τζένη Μπαλατσινού: Η αυθόρμητη τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι ευχές

Η όμορφη φωτογραφία στο προφίλ της και το μήνυμα αισιοδοξίας.

Η σημερινή μέρα δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Φέτος συνδυάζουμε την ημέρα της Πρωτομαγιάς με αυτή του Μεγάλου Σαββάτου και η γιορτή είναι διπλή. Γιορτή για έναν νέο μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, που συμβολίζει πολλά, αλλά και για το μεγάλο Σάββατο που είναι η Ανάσταση του Χριστού.

Ακόμη ένα Πάσχα που το περνάμε χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους, μακριά από γονείς και οικογένεια και χωρίς αγκαλιές και φιλιά με τους δικούς μας. Μια μέρα που ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που την περνάμε έτσι, και μαζί με το άγιο φως να έρθει ακόμη περισσότερη υγεία, χαμόγελα και η ελευθερία.

Η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγα λεπτά ανέβασε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη φωτογραφία στο Instagram account της. Μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, που συνοδεύτηκε από ένα όμορφο μήνυμα γεμάτο ευχές και αισιοδοξία.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο που πριν από περίπου πέντε μήνες έγινε μαμά για τέταρτη φορά δημοσίευσε ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον σύζυγό της και μας γέμισε χαρά.

«Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!», έγραφε το caption της φωτογραφίας της και τα likes με τα σχόλια φυσικά έπεσαν «βροχή».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.