Η νέα, λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Σερμπέζη ετοιμάζει εκπλήξεις

Η νέα, λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Σερμπέζη ετοιμάζει εκπλήξεις

Είναι η κοπέλα που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε χωρίς ίχνος δημοσιότητας να αναδειχθεί και να κερδίσει όλα τα βλέμματα στην Θεσσαλονίκη τόσο με την επιβλητική εμφάνισή όσο και με την λαϊκή φωνή της. Το όνομά της Νατάσα Σερμπέζη.

Η όμορφη Νατάσα τον Μάιο τραγούδησε στο πλάι του Σταμάτη Γονίδη και βίωσε μια μοναδική εμπειρία. Τη Νατάσα την συνάντησα πριν λίγες μέρες σε γνωστό στέκι της συμπρωτεύουσας. Το χαμόγελό της και το sex appeal της σε κερδίζει. Με καλοκαιρινή διάθεση μίλησε στο Queen.gr. «Με τιμά που μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω το στίγμα μου στην Αθήνα που τόσο αγαπώ. Εργάζομαι πέντε χρόνια και δεν είναι εύκολο αυτό το σπoρ που λέγεται τραγούδι. Το αγαπώ όμως και θα πορευτώ με αργά και σταθερά βήματα. Δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και ότι ανήθικο μπορεί να μου συμβεί. Πέρασα υπέροχα με τον κύριο Γονίδη και η συνέχεια ελπίζω να είναι το ίδιο καλή».

Η νεαρή τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα βήμα πριν συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο στην Θεσσαλονίκη του Αύγουστο και κάτι τέτοιο θα είναι μια καλή εμπειρία για να έρθει και στην Αθήνα από τον Οκτώβριο που έχει δεχτεί προτάσεις. Είναι μόνη στην προσωπική της ζωή και αναζητά μετά από μια σχεδόν πέντε ετών διαδρομή, κομμάτια για να βγάλει μια δουλειά όπου το ύφος της θα είναι λαϊκό. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε και από την πλευρά μας.