Η Δούκισσα Νομικού κάνει Πάσχα σε εξωτικό προορισμό και μαγεύει

Η Δούκισσα Νομικού κάνει Πάσχα σε εξωτικό προορισμό και μαγεύει

Το story και οι ευχές που έκανε.

Ο καθένας μας φέτος τη σημερινή μέρα την περίμενε κάπως διαφορετική. Περιμέναμε πως φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όμως η πανδημία είχε άλλα σχέδια. Ωστόσο, όσο δύσκολο είναι να φύγεις και να μετακινηθείς από νομό σε νομό εντός Ελλάδας, τόσο πιο εύκολο είναι ταξιδέψεις στο εξωτερικό.

Αρκετοί celebrities το έκαναν στην διάρκεια των Χριστουγέννων, αρκετοί αναμένεται να το κάνουν και τώρα. Η Δούκισσα Νομικού για παράδειγμα είναι μία από τις celebrities που προτίμησε μια εξόρμηση στο εξωτερικό.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε φωτογραφίες και story από το πρώτο της μπάνιο για το 2021, όπου και υποδέχτηκε τον Μάιο, όμως όσα βλέπουμε στο background δεν μας θυμίζουν σε τίποτα κάποια ελληνική περιοχή/παραλία.

Η λευκή άμμος στο πρώτο της story, αλλά και η γαλαζοπράσινη θάλασσα στο background της φωτογραφίας της μας αποδεικνύει πως βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, ακόμη και αν η ίδια δεν αποκαλύπτει κάτι στις αναρτήσεις της. Η παρουσιάστρια ποζάρει αμακιγιάριστη, φορώντας μαγιό και με βρεγμένο από τη θάλασσα μαλλί είναι απλά κούκλα.

Να ελπίζουμε ίσως και σε μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό μέχρι αύριο; Το σίγουρο πάντως είναι πως μας μάγεψε με το τοπίο και νιώσαμε πιο έντονα την ανάγκη να ταξιδέψουμε.