Έλλη Τρίγγου: Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Έλλη Τρίγγου: Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Δεν την είχαμε συνηθίσει με αυτό το στυλ.

Τη Δευτέρα 3 Μαίου επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι Άγριες Μέλισσες και ανυπομονούμε περισσότερο και από παιδάκι που πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο και θα δει ξανά τους φίλους του. Μέχρι τότε όμως χαζεύουμε τα Instagram accounts των αγαπημένων μας ηθοποιών μήπως και δούμε κάποιο στοιχείο που μαρτυρά τη συνέχεια.

Κάπως έτσι πέσαμε πάνω σε κάποιες φωτογραφίες της Έλλης Τρίγγου, από μια φωτογράφισή της. Η Ασημίνα Σταμίρη Σεβαστού έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ μέσα στη σειρά, με το οποίο πραγματικά την έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας.

Βλέποντας λοιπόν τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, πάθαμε ένα μικρό «σοκ». Η Έλλη Τρίγγου είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και το βλέπουμε καθημερινά εδώ και δύο χρόνια. Το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, τα φωτεινά γαλανά μάτια της και το αστείρευτο ταλέντο της, μας έχουν κάνει να την αγαπήσουμε ιδιαίτερα, τόσο σαν Έλλη, όσο και σαν Ασημίνα.

Το ξανθό κορίτσι με τα σγουρά μαλλιά που στα επεισόδια των τελευταίων δύο μηνών μας έχει κάνει να την αποθεώσουμε ουκ ολίγες φορές, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες μια φωτογράφισης και πραγματικά πάθαμε πλάκα.

Την έχουμε συνηθίσει πολύ διαφορετική τα δύο αυτά χρόνια και να τη βλέπουμε με υπέρλαμπρο μίνι φόρεμα σε ροζ απόχρωση, πράσινο jacket και έντονο μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν μας έκανε κάτι. Είδαμε μια άλλη Ασημίνα, πολύ όμορφη, με υπέροχο σώμα και πολύ hot.

Και αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε, αυτό είναι πως υποστηρίζει υπέροχα και τις δύο πλευρές.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις.