Η Khloe Kardashian απάντησε στις φήμες απιστίας και δεν το κατάλαβε κανείς

Η Khloe Kardashian απάντησε στις φήμες απιστίας και δεν το κατάλαβε κανείς

Την πάτησε και τρίτη φορά από τον αγαπημένο της;

Αν υπάρχει μια λέξη με την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την Khloe Kardashian στην ερωτική της ζωή, αυτή είναι η λέξη «άτυχη». Σίγουρα θα θυμάσαι πως λίγο πριν γεννήσει την True το 2018 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Tristan Thompson να την έχει απατήσει. Μάλιστα ο μπασκετμπολίστας δεν ήταν καν παρών στη γέννηση της κόρης του.

Παρ’ όλα αυτά η Khloe έχει μεγάλη καρδιά, κι έχοντας πια ένα παιδί μαζί του αποφάσισε να τον συγχωρήσει και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Όλοι αξίζουν άλλωστε μια δεύτερη ευκαιρία. Κι ενώ κανείς θα πίστευε πως αυτή την ευκαιρία έπρεπε να την εκμεταλλευτεί και να μην απιστήσει ξανά, εκείνος έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Άλλωστε το λέει και ο λαός: «μια φορά άπιστος για πάντα άπιστος». Η δεύτερη φορά βέβαια πόνεσε λίγο περισσότερο γτ πληροφορίες τον ήθελαν να έχει κάνει κάτι με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods που κυριολεκτικά ήταν σαν τη μικρή αδερφή των Kardashians τα τελευταία χρόνια.

Εκεί το ποτήρι ξεχείλισε και η Khloe πήρε την απόφαση να μην τον δεχτεί ξανά πίσω, όσο μετανιωμένος και αν έδειχνε. Κι ενώ ο καιρός περνούσε με τυπικές επισκέψεις στην κόρη του, έφτασε η πρώτη καραντίνα το 2020, και αμέσως οι φήμες επανασύνδεσης έγιναν viral στο διαδίκτυο. Και δεν είχαν άδικο, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να είαι ξανά μαζί και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην True.

Κι ενώ έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους, κυκλοφορεί και πάλι δημοσίευμα που τον θέλει να απάτησε ξανά την Khloe. Και η reality star απάντησε, στα social media γι’ αυτό το θέμα, απλά δεν την κατάλαβε κανείς.

«Οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να μοιραστούν μια ευγενική λέξη ή κάνουν μια καλή πράξη για να φωτίσουν την ημέρα κάποιου άλλου είναι το καλύτερο είδος ανθρώπων», έλεγε το quote που ανέβασε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Η ανάρτηση αυτή της Khloe ήρθε μετά τις δηλώσεις που έκανε το μοντέλο του Instagram Sydney Chase όπου και ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με τον Thompson τον Ιανουάριο, αφού φέρεται να της διαβεβαίωσε ότι ήταν single.

«Συνέβη, και μετά ανακάλυψα ότι δεν ήταν μόνος και τον έκοψα», είπε η Chase.

Τι ακριβώς έχει συμβεί και αν όντως ήταν ξανά άπιστος δεν θα το μάθουμε ποτέ.DPG Network