Σοφία Καρβέλα: Τα παράπονα για τον σύζυγό της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα: Τα παράπονα για τον σύζυγό της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας διηγήθηκε ένα «τρελό» σκηνικό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του Θανάση Πανουργιά.

Η Σοφία Καρβέλα ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στις αγαπημένες celebrities του κοινού. Η διάσημη μαμά της, Άννα Βίσση, είναι σίγουρα η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια και η κόρη της με το ταπεραμέντο της και τον διασκεδαστικό της χαρακτήρα έχει βρει τον τρόπο να κρατάει ένα μεγάλο κοινό συντονισμένο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Φυσικά, στον τελευταίο, πέρα από οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά της, ανεβάζει και υλικό από την προσωπική της ζωή με την οικογένειά της. Λατρεύει τον αγαπημένο της σύζυγο, Θανάση Πανουργιά, και κάθε ανάρτηση που κάνει με εκείνον αποτελεί άλλη μία απόδειξη αυτού.




Πρόσφατα, ωστόσο, η Σοφία δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και μαζί με αυτήν διηγήθηκε και μία ιστορία που τους συνέβη. Μάλλον το κοινό δεν περίμενε αυτήν την αποκάλυψη, βέβαια, αφού με το caption ουσιαστικά έκανε και κάποια παράπονα για τον Θανάση Πανουργιά.

«Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ. Έδειξε μερικές πολύ hot γυναίκες με αξιοζήλευτους γλουτούς στην πορεία. Με έβαλε να του αγοράσω ένα μπολ με acai. Του είπα ότι δε θα του άρεσε. Κατέληξε να τρώει το δικό μου, γιατί δεν του άρεσε το δικό του. Ήταν βροντόφωνος και ενοχλητικός στο σαλόνι ομορφιάς, αλλά, επειδή είναι κάπως hot, κανείς δεν παραπονέθηκε. Είπε ότι έφευγε και έφυγε. Ένα σημάδι ανακούφισης, για όλους και εμένα μαζί. 5 λεπτά μετά τον πήρα τηλέφωνο για να του πω ‘γεια’ και να κάνουν ψιλή κουβέντα. Ίδια ιστορία για 16 χρόνια. Η αγάπη είναι περίεργη»

Προφανώς όλα αυτά τα παράπονα έγιναν και σε ένα πλαίσιο αστεϊσμού για την ιδιαίτερη αλλά πολύ όμορφη σχέση που έχουν ως ζευγάρι και οι φανς το απόλαυσαν. Μέχρι και η Άννα Βίσση μπήκε στη διαδικασία να αφήσει το σχόλιό της.

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο της τραγουδίστριας στην παρακάτω gallery.