Maria Menounos: Το συγκινητικό φωτογραφικό άλμπουμ με τη μαμά της, Λίτσα

Maria Menounos: Το συγκινητικό φωτογραφικό άλμπουμ με τη μαμά της, Λίτσα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχασε τη μαμά της και κάνουμε μία νοσταλγική αναδρομή στις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει.

Χτες το βράδυ κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό της μαμάς της Maria Menounos, Litsa. Η τελευταία διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όμως, τελικά έχασε τη ζωή της.

Το γλοιοβλάστωμα την ταλαιπώρησε πολύ τους τελευταίους μήνες, όμως, τόσο η Maria όσο και όλη η υπόλοιπη οικογένεια δεν την άφησαν μόνη της. Τη στήριζαν, της κρατούσαν το χέρι και της έδιναν όλη την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόταν.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι που ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, η αγαπημένη της μαμά άφησε την τελευταία της πνοή, με τη διάσημη παρουσιάστρια να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου βρίσκεται αγκαλιασμένη μαζί της.

https://www.instagram.com/p/COYhNDSJmBC


«Αναπαύσου εν ειρήνη, μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του την ημέρα του Ελληνικού Πάσχα. Χριστός Ανέστη, μαμά», έγραψε μαζί με τη φωτογραφία.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες και συγκινητικές φωτογραφίες της μητέρας της Maria είτε με την κόρη της είτε και χωρίς εκείνη, σε διάφορες εξόδους της. Το γλυκό και γεμάτο αγάπη χαμόγελό της σίγουρα ξεχωρίζει σε όλες αυτές.

Δες στη συνέχεια.