Αγνώριστη η Nicole Kidman: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της - Δες το νέο look

Αγνώριστη η Nicole Kidman: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της - Δες το νέο look

Διέρρευσαν φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού και είναι πολύ διαφορετική.

Για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, η Nicole Kidman είναι σαφώς ένα ίνδαλμα. Ακόμα κι αν δεν ανήκεις σε αυτούς που βρίσκονται στο στρατόπεδό της, η ηθοποιός είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες του χώρου. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εικονικές της ερμηνείες, όπως στην ταινία Μάτια Ερμητικά Κλειστά, ενώ ακόμα και η προσωπική της ζωή έρχεται πολλές φορές στο προσκήνιο.

Μία σταρ αυτού του βεληνεκούς, λοιπόν, αναμενόμενα έχει στο πρόγραμμα κάποιες αλλαγές. Η ανανέωση της εμφάνισής της είναι αναγκαιότητα ανά διαστήματα, ώστε να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και να μη βαριέται. Όλα αυτά τα χρόνια έμπρακτα την έχουμε δει να αλλάζει πολλές φορές το look της και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποτελούν άλλη μία τέτοια περίπτωση.




Η Kidman, τώρα, έχει αναλάβει να υποδυθεί τη Lucille aka Lucy στη νέα ταινία του Aaron Sorkin, Being the Ricardos, και αυτός ο ρόλος έρχεται με πολύ συγκεκριμένο στυλ στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε με πολύ πιο κοντό κούρεμα, μπούκλες και μία πιο έντονα κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά της.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το ανάλογο μακιγιάζ, είναι λήψεις που η Kidman είναι οριακά αγνώριστη.

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της ταλαντούχας ηθοποιού.