Η Kendall και η Kourtney έκαναν τη χειρότερη φάρσα και κανείς δε γέλασε

Η Kendall και η Kourtney έκαναν τη χειρότερη φάρσα και κανείς δε γέλασε

Η οικογένεια ξαφνιάζει πολλές φορές το κοινό αλλά και τα ίδια τα μέλη της με αυτά που γίνονται.

Η οικογένεια Kardashian απασχολεί διαρκώς την επικαιρότητα. Στο ριάλιτι τους, Keeping Up With The Kardashian, έχουμε δει ανά διαστήματα τα πάντα. Ακόμα και πράγματα που δε φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε στη μικρή οθόνη. Τσακωμοί, χωρισμοί, απιστίες, επανασυνδέσεις και γενικά τις αδερφές σε πλήρη ελευθερία λες και δεν τις κατέγραφε η κάμερα.

Έτσι είναι, βέβαια, που έχουν γίνει γνωστές όλες αυτές οι προσωπικότητες. Από εκεί και πέρα, η κάθε μία άρχισε να ψάχνει τον δικό της δρόμο και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθούν διάφορες επιχειρήσεις γύρω από τα ονόματά τους.

Ακριβώς λόγω του απρόβλεπτου των κινήσεών τους, σίγουρα δεν είναι ότι το κοινό έπεσε κι από τα σύννεφα όταν παρακολούθησε τη φάρσα που έκανε η Kendall υποκινούμενη και από την Kourtney στην οικογένειά της.




Ξέρουμε ότι η Kendall είναι σε σχέση με τον Devin Brooker, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει νέα περί κάποιας πιο επίσημης κίνησης. Το μοντέλο, λοιπόν, πήρε τηλέφωνο την οικογένεια για να πει ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και ότι αυτό βγήκε θετικό. Μάλιστα, άρχισε να μοιράζεται τον προβληματισμό και την αγωνία της σχετικά με το γεγονός λέγοντας ότι δεν ήξερε τι να κάνει με αυτό το αποτέλεσμα.

Kendall και Kourtney έκλαιγαν από τα γέλια, την ίδια ώρα που στην άλλη άκρη της γραμμής υπήρχε μία πιο συγκρατημένη και σαστισμένη διάθεση. Η Kylie, βέβαια, που ξέρει τόσο καλά την αδερφή της εξαρχής είπε ότι πρόκειται περί φάρσας. Σε κάθε περίπτωση, μάλλον η εν λόγω φάρσα δεν εκλήφθηκε με πολύ θετική διάθεση.