Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εστίαση άνοιξε και μας έδειξε το αψεγάδιαστο σώμα της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εστίαση άνοιξε και μας έδειξε το αψεγάδιαστο σώμα της

Η λαμπερή ηθοποιός και κριτής του Your Face Sounds Familiar έχει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί.

Σήμερα άνοιξε και επίσημα η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Σαν ψέμα μας φαίνεται που μετά από έξι μήνες μπορούμε να κανονίσουμε να βγούμε και να απολαύσουμε τον καφέ ή το φαγητό μας στο αγαπημένο μας μαγαζί μαζί με την παρέα μας. Τα περισσότερα μέρη θα δουν τα τραπέζια τους γεμάτα, αφού αυτό είναι κάτι που ο κόσμος περίμενε καιρό για να νιώσει ξανά λίγη από την ελευθερία του παρελθόντος.

Αναμενόμενα, λοιπόν, οι διάσημες κυρίες της showbiz ετοιμάζονται κι εκείνες με τη σειρά τους για την πολυπόθητη έξοδο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, συγκεκριμένα, είναι μία ηθοποιός που το κοινό εδώ και χρόνια επιλέγει τόσο στον τομέα της υποκριτικής όσο και σε αυτόν της κριτή του Your Face Sounds Familiar.

Ο δε λογαριασμός της στο Instagram έχει τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 310 χιλιάδες followers που καταλαβαίνεις πως συντονίζονται για κάθε νέα της ανάρτηση. Όπως η σημερινή.

Η Παπουτσάκη, για να βάλει τον κόσμο στο κλίμα του ανοίγματος της εστίασης, δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με T-shirt και σορτσάκι. Το τελευταίο αποκαλύπτει τα αψεγάδιαστα και καλογυμνασμένα πόδια της και βάζει και εμάς σε ένα mood γυμναστικής τώρα που έρχεται και το καλοκαίρι.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.