Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος, Νικηφόρος και Κωνσταντής σε μία σκηνή έκαναν το Twitter να παραληρεί

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος, Νικηφόρος και Κωνσταντής σε μία σκηνή έκαναν το Twitter να παραληρεί

Ίσως η πιο επική στιγμή της βραδιάς.

Η Δευτέρα του Πάσχα εχθές ήταν ημέρα ξεκούρασης, αποτοξίνωσης από το πασχαλινό φαγητό και χαράς κυρίως, γιατί μετά από μιάμιση εβδομάδα είχε νέο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Το λέμε, το διαβάζουμε, το είδαμε και ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η αλήθεια είναι πως μας έλειψε πολύ όσες μέρες δεν το παρακολουθούσαμε, αλλά ευτυχώς μας άφησε παρακαταθήκη ένα εξαιρετικό επεισόδιο εκείνη την εβδομάδα. Και φυσικά εχθές η αναμονή μας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο με το καινούργιο επεισόδιο.

Το σκηνικό είχε λίγο από όλα τα προβλήματα του Διαφανίου και κάπως έτσι ικανοποιηθήκαμε όλοι. Η Πηνελόπη «δίκασε» τον Δούκα, δακρύσαμε με τη σκηνή που o μικρός Σέργιος δεν ήθελε να αποχωριστεί την Ασημίνα, ξαφνιαστήκαμε με το τετ-α-τετ Ασημίνας-Δρόσως και τα λόγια της στην αδερφή της, και φυσικά highlight όλων αυτών ήταν η σκηνή στο καφενείο.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν θα ρωτήσεις ποια σκηνή γιατί μόνο για μία μιλάει όλο το Twitter. Έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια και δύο χιλιάδες και κάτι επεισόδια, για να δούμε να κάθονται στο ίδιο τραπέζι Λάμπρος, Νικηφόρος και Κωνσταντής.

Ναι ναι καλά διαβάζεις, τρεις Σεβαστοί σε ένα τραπέζι και το Twitter παραληρούσε σε όλο το επεισόδιο με πάνω από 3 χιλιάδες σχόλια να έχουν γραφτεί για το #AgriesMelisses. Να φταίει το γεγονός πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε δει καθόλου τον Κωνσταντή, να φταίει που και οι τρεις είναι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες;

Ό,τι και να συνέβη και να είδαμε αυτή τη σκηνή, ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο και το twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει λεπτό.

Στη gallery παρακάτω θα δεις 18 tweets που αποθέωσαν την top σκηνή της βραδιάς.