Σμαράγδα Καρύδη: Η αφιέρωση στον Αθερίδη έκανε την Μπαλατσινού να σχολιάσει

Σμαράγδα Καρύδη: Η αφιέρωση στον Αθερίδη έκανε την Μπαλατσινού να σχολιάσει

Το υπέροχο λεκτικό με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία τράβηξε τα βλέμματα των celebrities.

Ακόμη δεν έχουμε μπορέσει να συνειδητοποιήσουμε ότι άνοιξε η εστίαση. Μόλις χτες ήταν η πρώτη μέρα που αρχίσαμε δειλά-δειλά να κλείνουμε κάποιο τραπέζι στον εξωτερικό χώρο κάποιου μαγαζιού. Οι περισσότεροι, αν και δηλώνουν τους ενδοιασμούς τους, άδραξαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μέρα τους σε κάποιο από τα αγαπημένα τους μαγαζιά, ανασύροντας στο μυαλό τους τις εποχές προ πανδημίας που όλα αυτά ήταν δεδομένα.

Χτες, όμως, είχε γενέθλια και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε 56 ετών και φυσικά η αγαπημένη του Σμαράγδα Καρύδη δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει μία αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν εικονίζεται ο ηθοποιός με μία τούρτα, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Όπως είθισται, βέβαια, τη φωτογραφία ακολούθησε και μία περιγραφή της Καρύδη, η οποία έλεγε: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο πιο καλό παιδάκι του κόσμου».

Πρόκειται για μία από τις κατά γενική ομολογία πιο γλυκές αναρτήσεις που έχουμε δει να γίνονται στη διάσημη πλατφόρμα και, πέρα από τον απλό κόσμο, πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Τζένη Μπαλατσινού που άφησε ένα αξιολάτρευτο και πολύ γλυκό σχόλιο.

Δες στην παρακάτω gallery την εν λόγω φωτογραφία και τα σχόλια, τόσο της Μπαλατσινού όσο και άλλων celebrities.