Η Rebel Wilson αποκάλυψε ότι έλαβε «πολύ κακά νέα» στις εξετάσεις της

Η Rebel Wilson αποκάλυψε ότι έλαβε «πολύ κακά νέα» στις εξετάσεις της

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση που συγκίνησε τους followers της σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η διάσημη ηθοποιός Rebel Wilson αποφάσισε να ανοιχτεί στο κοινό της και να μιλήσει για τα θέματα γονιμότητας και υγείας που αντιμετωπίζει. «Οπότε, σκεφτόμουν τη γονιμότητα και το να έχω ποιοτικά ωάρια στην τράπεζα», είπε και συνέχισε «Σκεφτόμουν, ‘Ok, θα το κάνω, θα γίνω υγιής’».

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η ηθοποιός ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής τα τελευταία χρόνια για να φτάσει στο επιθυμητό της βάρος και έχασε πράγματι έναν μεγάλο αριθμό που υπολογίζεται σε πάνω από 27 κιλά.

Για άλλη μία φορά, απευθύνθηκε στο κοινό της στο Instagram για να μοιραστεί τα κακά νέα που έλαβε και να πάρει δύναμη από τη συμπαράσταση και τις ιστορίες που άλλες γυναίκες της διηγήθηκαν.




«Έλαβα μερικά πολύ κακά νέα σήμερα και δεν είχα χρόνο να τα μοιραστώ με κανέναν, αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να τα πω σε κάποιον. Σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που παλεύεται με τη γονιμότητα, σας νιώθω. Το σύμπαν δουλεύει με μυστήριους τρόπους και κάποιες φορές δε βγάζουν όλα νόημα, αλλά ελπίζω ότι το φως είναι έτοιμο να λάμψει μέσα από τα σκοτεινά σύννεφα.

Απλά ήθελα να πω ότι ξύπνησα σήμερα το πρωί και διάβασα όλα τα μηνύματα και τις ιστορίες σας και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσα σημαίνουν για εμένα και πόσο καλύτερα με έκαναν να νιώσω. Νικάνε τα social media εδώ από την άποψη του να δημιουργήσουν σύνδεση όταν ήμουν σε τόσο μοναχικό μέρος. Οπότε, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε.

Δες τη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το κείμενο στην παρακάτω gallery.