Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης τα έβαλε με την Ανέτ και το Twitter τον «δίκασε»

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης τα έβαλε με την Ανέτ και το Twitter τον «δίκασε»

Το χθεσινό επεισόδιο ανήκει ολοκληρωτικά στον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Ακόμη ένα επεισόδιο Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ με ερμηνείες που πραγματικά μας συγκλόνισαν για ακόμη μία μέρα. Ας ξεκινήσουμε, θέτοντας κάποια βασικά πράγματα. Όλο το επεισόδιο εχθές άνηκε ολοκληρωτικά σε δύο ανθρώπους. Στην Κάτια Δανδουλάκη που έδωσε φανταστική ερμηνεία, αλλά και στον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Ο Μελέτης ανακάλυψε πως ο Δούκας σκότωσε τον Θέμελη και κανόνισε μια συνάντηση μαζί του προκειμένου να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. Και την έμαθε, και αυτό ήταν το τελευταίο που ήθελε η Ανέτ να συμβεί. Όπως θα θυμάσαι ο Σωκράτης Θέμελης βίασε την Ανέτ και δεν έδειξε ποτέ ούτε ένα ίχνος μεταμέλειας, ενώ την κατηγορούσε ακόμη και μπροστά στον ίδιο της τον αδερφό.

Οι κινήσεις του Δούκα βέβαια ήταν προμελετημένες, και κάπως έτσι πλέον ο Θέμελης έφυγε από τη ζωή. Ο Δούκας δεν συγχωρεί τους βιασμούς και αυτό το απέδειξε τόσο με τον Θέμελη, όσο και με τον Βόσκαρη. Πολλά περιμέναμε να κάνει ο Μελέτης μαθαίνοντας την αλήθεια, αλλά όχι αυτά που εν τέλει έκανε.

Είδαμε ένα flashback όπου πέρασαν από μπροστά του όλοι οι φόνοι που έκανε, χτύπησε τον Γραμματικό ο οποίος βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος μέρος , και εν τέλει τα έβαλε με την Ανέτ, κάνοντας το κοινό έξαλλο. Δηλαδή μαθαίνεις πως είσαι παιδί ενός βιασμού και πως η μητέρα σου σε κράτησε και κατηγορείς εκείνη;

Η επίθεσή του στην Ανέτ εξόργισε το Twitter και εμείς συγκεντρώσαμε 17 tweets που το απέδειξαν. Παρά το γεγονός πως δεν συμφωνούμε καθόλου με τη στάση του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποκριτικά έδωσε ρέστα.