Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από το πρωινό- Τι συνέβη (video)

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από το πρωινό- Τι συνέβη (video)

Αυτός είναι ο λόγος που ο παρουσιαστής αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

Μια ανακοίνωσε που προκάλεσε σοκ και έκπληξη σε όλους, έκανε πριν από λίγο ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή την οποία συμπαρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star στην «Φωλιά των Κου Κου» ο παρουσιαστής και ηθοποιός, ανακοίνωσε συγκινημένος πως αποχωρεί από την ψυχαγωγική εκπομπή.

Η συγκίνηση και η έκπληξη ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων. Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανώς συγκινημένη δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Ο Κρατερός Κατσούλης, επίσης συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά on air: «Σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, με τον ωραιότερο τρόπο, με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα. Ήταν μία δική μου επιθυμία -πολύ μεγάλη- που σεβάστηκε το Star. Και γιατί; Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι φίλε; Απάντηση; Γιατί ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου και ήθελα να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει όλο αυτό για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση, υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, εαν -γενναιόδωρα- το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Και θέλω να τιμήσω όλους τους ανθρώπους που με τίμησαν να κάνω όλο αυτό».

Ο λόγος της αποχώρησής του όπως αποκάλυψε ήταν καθαρά τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και η έναρξη των εντατικών γυρισμάτων της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη», δεν του επιτρέπουν πια να βρίσκεται καθημερινά στο πρωινό του Star.

Δες το απόσπασμα...