Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά on air για το «διαζύγιο» Κρατερού-Καραβάτου

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά on air για το «διαζύγιο» Κρατερού-Καραβάτου

Την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη δεν άφησε ασχολίαστη η Φαίη Σκορδά.

Σαν βόμβα ξέσπασε η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη πως αποχωρεί οριστικά από την Φωλιά των Κου Κου. Η ανακοίνωση του ηθοποιού ότι εγκαταλείπει την πρωινή εκπομπή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων «κυκλοφόρησε» άμεσα σε όλους τους δημοσιογραφικούς κύκλους και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε ασχολιάστο από τις υπόλοιπες εκπομπές.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί ο Κρατερός Κατσούλης, φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες τους καθώς όπως αποκάλυψε «σήμερα ήταν η τελευταία του εκπομπή».

Η συγκίνηση και η έκπληξη ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων. Η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, δεν κρατήθηκε και λύγισε.

Το νέο δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο και οι παρουσιαστές άλλων καναλιών όπως η Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται απέναντι από το πρωινό του Star, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Πρωινού του Ant1 δε δίστασε να σχολιάσει την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη λέγοντας:

«Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ανακοίνωσαν το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Σταματάει ο Κρατερός για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων. Θα συνεχίσει η Κατερίνα. Αξιοπρεπέστατοι συνάδελφοι και οι δυο. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν».