«Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που συνάντησα ποτέ»: Ποιος το είπε;

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που συνάντησα ποτέ»: Ποιος το είπε;

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση και τι αποκάλυψε για την ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το άστρο της Ελένης Μενεγάκη έλαμπε, λάμπει και θα λάμπει για πολλά χρόνια ακόμα. Η παρουσιάστρια, παρόλο που αποχαιρέτησε πέρσι το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα από 30 χρόνια παραμονής στην ελληνική τηλεόραση, θα επιστρέψει ξανά από άλλη τηλεοπτική στέγη.

Η Ελένη δεν μπορεί άλλωστε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα. Την αγαπά ο φακός, την αγαπά ο κόσμος, την αγαπούν και όλοι οι συνεργάτες της.

Έχουν γραφτεί πολλά όλο αυτό το διάστημα για το τι θα κάνει, σε ποια ζώνη θα εμφανιστεί και ποιο θα είναι το concept της εκπομπής της. Προς το παρόν τα μόνα πράγματα που ξέρουμε είναι πως θα έχει δίπλα της την φίλη και πιστή συνεργάτιδά της, Ελένη Γελαλή, η οποία αποτελεί εγγύηση στην Αρχισυνταξία χρόνια τώρα.

Για την Ελένη Μενεγάκη οι συνάδελφοι και συνεργάτες της μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Σήμερα στο Πρωινό του Ant1 μίλησε ο πρώτος συνεργάτης της ωραίας Ελένης, ο δημοσιογράφος Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην πρώτη επαφή που είχε μαζί της, όταν την επέλεξε να βρίσκεται στην εκπομπή «Κοκτέιλ», το 1992.

eleni5

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε συγκεκριμένα για την Ελένη: «Με το που μπήκε μέσα στην αίθουσα , είπα "Να, αυτή είναι", είχε όλη τη γοητεία επάνω της» και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ έξυπνη, αλλά με τα χρόνια ανακάλυψα πως ήταν ένας από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση».

Δες όλα όσα αποκάλυψε για την Ελένη Μενεγάκη στο video που ακολουθεί...