Το MasterChef ξεκίνησε και το Twitter παρακαλάει να μην φύγει ο Τζιοβάνι (photos)

Το MasterChef ξεκίνησε και το Twitter παρακαλάει να μην φύγει ο Τζιοβάνι (photos)

Πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζιοβάνι!

Μετά την Μεγάλη Τρίτη, το Masterchef 5 επιτέλους επέστρεψε στις οθόνες μας. Και πώς επέστρεψε! Με ένα πιάτο αντιγραφής που βρήκε υποψήφιο για πρώτη φορά προς αποχώρηση και τον αγαπημένο παίκτη του κοινού, τον Τζιοβάνι.

Από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας, το κοινό απαιτούσε η συνταγή αντιγραφής να δοθεί και στην Ιταλική γλώσσα για να μπορέσει να την εκτελέσει και ο Τζιοβάνι όπως και ο Ιωάννης και η Ανούς.

H Mαρίνα πάντως, παραδέχτηκε πως δεν ήταν στόχος της να δυσκολέψει τον Τζιοβάνι ή την Ανούς αλλά ο Διονύσης και ο Ιωάννης ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ήθελε να δυσκολέψει με την επιλογή ψαριού.

Πάντως, από το ξεκίνημα του επεισοδίου, το κοινό στο Twitter, παρακαλάει να μην φύγει ο Τζιοβάνι, ο ιδιοκτήτης εστιατορίου από τη Ρόδο.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως εξήγησε πως η διαδικασία αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει reset στον διαγωνισμό μαγειρικής και να ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή για εκείνον.



Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε χαρακτηριστικά πως ο Τζιοβάνι βρέθηκε από τα ψηλά στα χαμηλά. Ο Ιωάννης ήταν έβδομη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση σε πιάτο αντιγραφής και η Ανούς πέμπτη φορά!

Το πιάτο που έπρεπε οι τρεις παίκτες να αντιγράψουν ήταν αλμυρό και είχε την ονομασία «Η γλώσσα του καφέ»! O Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε μάλιστα από τον Τζιοβάνι να του πει αν έχει καταλάβει το πιάτο που βλέπει και του τόνισε πως αν χρειαστεί βοήθεια σε κάποια από τις οκτώ παρασκευές, να μην διστάσει να του ζητήσει βοήθεια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε στον Τζίο όπως τον αποκαλούν όλοι, πως η συνταγή έχει μεταφραστεί ειδικά για εκείνος!



Δες τα tweets που ζητούν να μείνει ο Τζιοβάνι παρακάτω.