Η αποχώρηση από το MasterChef 5 ήταν η αναμενόμενη και το Twitter πανηγύρισε

Η αποχώρηση από το MasterChef 5 ήταν η αναμενόμενη και το Twitter πανηγύρισε

Πλέον έχουν μείνει οι εννιά καλύτεροι στο MasterChef 5.

Ιωάννης με επτά υποψηφιότητες, Ανούς με πέντε υποψηφιότητες και ο Τζιοβάνι με την παρθενική του εμφάνιση σε πιάτο αντιγραφής, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τρεις παίκτες τα έδωσαν όλα για να παραμείνουν στους εννιά καλύτερους του MasterChef 5 και στα 75 λεπτά που είχαν να φτιάξουν τη μοσχαρίσια γλώσσα με τις πολλές παρασκευές, κατάφεραν να βγάλουν ένα σωστό πιάτο αντιγραφής.

Ο Τζιοβάνι δήλωσε περήφανος που δεν είχε κατέβει μέχρι σήμερα από τον εξώστη για να μαγειρέψει με τον κίνδυνο να αποχωρήσει ενώ η Ανούς δήλωσε πως απολαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία και την κάνει καλύτερη.

«Το ζω, το απολαμβάνω όλο αυτό, μου αρέσει να μαγειρεύω, οι συνθήκες του MasterChef θέλουν έτσι κι αλλιώς γερό στομάχι».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως και τα τρία πιάτα είχαν όλα τα στοιχεία που έπρεπε και όλα κρίθηκαν πια στις λεπτομέρειες.

Οι τρεις κριτές είδαν καλές και τις τρεις προσπάθειες ενώ μία ήταν εκείνη που ξεχώρισε και ήταν η καλύτερη. Η προσπάθεια που ήταν τελικά η πιο δυνατή ήταν εκείνη του Ιωάννη.



Και κάπως έτσι απέμεινε ο Τζιοβάνι και η Ανούς να περιμένουν την απόφαση των τριών κριτών του MasterChef.

Τζιοβάνι Σκαράτζι vs Ανούς Χερίμιαν. Οι κριτές αποφάσισαν και το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι.