Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore αρραβωνιάστηκε (photos)

Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore αρραβωνιάστηκε (photos)

Ο αρραβώνας είναι γεγονός και το μονόπετρο βγάζει μάτι!

Έρχεται γάμος και χαρές. Η Tallulah Willis, η μικρότερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore αρραβωνιάστηκε και το μονόπετρο βγάζει μάτι.

Η 27χρονη έχει ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων γονιών της στην ηθοποιία και μπορεί ο δεσμός της με τον Dillon Buss να μετράει έναν χρόνο και κάτι αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram τις φωτογραφίες τόσο από την πρόταση γάμου όσο και από το εντυπωσιακό μονόπετρο.



Η Tallulah μοιράστηκε ένα βίντεο με το μονόπετρό της γράφοντας: «Τα χέρια μου ακόμα τρέμουν, μαμά φτιάξε σπαγγέτι, αρραβωνιάστηκα»!

Αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Willis μοιράστηκε φωτογραφίες του με τον ίδιο πεσμένο στα γόνατα και την αγαπημένη του να δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ.

Ο Dillon είναι δημιουργός ταινιών και ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά μετά τον αρραβώνα:
«Μπορώ πια να σε αποκαλώ αρραβωνιαστικιά μου».

Βέβαια και οι αδερφές της Tallulah. η Rumer και η Scout έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην μικρή τους αδερφή και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τον αρραβώνα.

«Σας αγαπώ τρελόπαιδα, είμαι ενθουσιασμένη για εσάς», έγραψε η Rumer ενώ η Scout τόνισε:
«Είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη με αυτή την γιορτή αγάπης, καλώς ήρθες στην οικογένεια Willis αδερφέ μας».

Τallulah και Buss έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2020.

Δες τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του εντυπωσιακού μονόπετρου παρακάτω. A, και μην ξεχάσουμε. Παρακάτω θα δεις και την αντίδραση της μαμάς Demi Moore στον αρραβώνα της κόρης της.