O George Clooney τρολάρει τη σχέση του με τον Brad Pitt σ΄ένα ξεκαρδιστικό video

O George Clooney τρολάρει τη σχέση του με τον Brad Pitt σ΄ένα ξεκαρδιστικό video

O George Clooney μας προσκαλεί στην βίλα του αλλά... μάλλον προτιμά τον Brad (κι εμείς!).

Πριν πας στο σπίτι του Χολιγουντιανού star ίσως θελήσεις να δεις πρώτα αυτό το ξεκαρδιστικό video.

O George Clooney επιδεικνύει την ατέλειωτη αγάπη του για τον επιστήθιο φίλο του Brad Pitt. Σε μια διαφήμιση της Omaze, που κυκλοφόρησε προχθές στο youtube, ο ηθοποιός ανακοίνωσε έναν νέο έρανο που διεξάγει για το ίδρυμά του.

Και τι ακριβώς θα κάνει; Σε αυτό ένας θαυμαστής του ηθοποιού μαζί μ' έναν φίλο του μπορούν να κερδίσουν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με τον George και της συζύγου του, Amal, στο σπίτι τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όταν η πανδημία τελειώσει.

Το ξεκαρδιστικό clip δείχνει τον Clooney να μιλάει για τη «δια βίου φιλία» του με τον «συγκάτοικο» του Byron, ο οποίος μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς είναι να ζεις μαζί του, και κυρίως να έρχεσαι αντιμέτωπος με την τρελή εμμονή του για τον Brad Pitt.

clooney

«Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με τη συνάντηση με νέους ανθρώπους είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ανθίσει μια δια βίου φιλία», δήλωσε ο Clooney μετά την ανακοίνωση του εράνου. «Στην πραγματικότητα, πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου χρόνου με κάποιο τυχαίο άντρα και είμαστε βασικά οι καλύτεροι φίλοι τώρα, αλλά ας μην το λέω εγώ, απλώς ρωτήστε τον», λέει στην αρχή του video ο ηθοποιός.

Όπως αντιλαμβάνεσαι πρόκειται για ένα άκρως χιουμοριστικό βιντεάκι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και -όπως είναι αναμενόμενο- ήδη έχει επιτελέσει τον σκοπό του.

Είτε είσαι fan του Brad και του George είτε όχι, αυτό το video ΠΡΕΠΕΙ να το δεις.