Υπάρχει άλλη; Έξαλλη η Melinda με τον Bill Gates! Νοίκιασε νησί για να ηρεμήσει

Κατερίνα Ιωακείμ
Υπάρχει άλλη; Έξαλλη η Melinda με τον Bill Gates! Νοίκιασε νησί για να ηρεμήσει

Σύζυγος και παιδιά έχουν θυμώσει πολύ με τον Bill Gates - Γιατί δεν του μιλάνε πια - Φήμες για τρίτο πρόσωπο; 

Στον όμορφο κόσμο των δισεκατομμυριούχων τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Bill και Mellinda Gates όσο κι αν προσπάθησαν να πείσουν τους εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου ότι το διαζύγιό τους, έπειτα από 27 χρόνια γάμου, θα είναι βελούδινο και χωρίς εντάσεις, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Λίγες ώρες μετά τον βομβαρδισμό posts από τα αμερικανικά media για τη σχέση του Bill με την πρώην φιλενάδα του, Ann Winblad (αν θες να μάθεις όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες πάτησε αυτό το link), ένα δημοσίευμα του TMZ ήρθε να ρίξει (πολύ) περισσότερο αλατοπίπερο στην υπόθεση.



Η Melinda, λοιπόν, φέρεται να έχει πάρα πολλά νεύρα με τον εν διαστάσει σύζυγό της και για να ηρεμήσει λίγο νοίκιασε ένα ολόκληρο νησί στη Γρενάδα ώστε να μπορεί να χαίρεται τη θάλασσα της Καραϊβικής μακριά από εκείνον αλλά και τους χιλιάδες δημοσιογράφους και παπαράτσι που τους κυνηγούν για μια φωτογραφία/ δήλωση/ συνέντευξη κλπ. Πηγές του TMZ μάλιστα αναφέρουν ότι η Melinda πληρώνει 132.000 δολάρια της βραδιά για να έχει την ησυχία της.

Αν αυτή τη στιγμή προσπαθείς να υπολογίσεις πόσο θα της κοστίσει τουλάχιστον μία εβδομάδα που θα μείνει εκεί, θα ήθελα να σου πω... να μην πεις στον κόπο. Η περιουσία του ζευγαριού εκτιμάται πως ξεπερνά τα 134,1 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο, ο Bill Gates λέγεται πως μετέφερε 2 δις στην Melinda (#ηρεματολεω), όπως είχαν συμφωνήσει.

Ήταν φιλικό το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι; #not

Οι πληροφορίες του αμερικανικού δικτύου, λοιπόν, λένε πως οι Gates είχαν ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες (και τους διακανονισμούς) για το διαζύγιό τους εδώ και μήνες. Προγραμμάτιζαν να ανακοινώσουν στο twitter την απόφασή τους τον Μάρτιο, αλλά χρειάστηκενα περάσουν δύο ακόμη μήνες πριν κάνουν το μεγάλο βήμα τελικά.

Η Melinda νοίκιασε το νησί της Καραϊβικής, Calivigny, για ολόκληρη την οικογένεια, εξαιρουμένου του Bill Gates ο οποίος δεν είναι ευπρόσδεκτος ούτε από την ίδια, ούτε από τα τρία τους παιδιά που γνώριζαν εδώ και καιρό ότι οι γονείς τους θα πάρουν διαζύγιο και (για λόγο που ακόμα δεν γνωρίζουμε) κατηγορούν κυρίως τον πατέρα τους γι' αυτό!

Υπάρχει άλλη;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Page Six, η Zhe “Shelly” Wang, νεαρή και όμορφη μεταφράστρια που εργάζεται στην ανθρωπιστική οργάνωση του ζεύγους Gates, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να είναι η πέτρα του σκανδάλου!

Η 36χρονη ανέβασε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Weibo, το εξής: "Περίμενα πως οι φήμες θα διαλύονταν γρήγορα μόνες τους. Αλλά δεν περίμενα πως θα έπαιρναν τέτοιες διαστάσεις τόσο γρήγορα"!

Και για να είναι σίγουρη ότι το μήνυμα θα φτάσει εκεί που πρέπει (aka στα media όλου του κόσμου), έβαλε στο στόρι της hastag #Gates divorce.



Έγινε πάντως, λέει το TMZ, μεγάλη φασαρία γύρω από τον χωρισμό του ζευγαριού και όλοι στην οικογένεια πήραν τη θέση της Melinda και είναι πολύ εκνευρισμένοι μαζί του!

Ήταν μάλιστα τόσο οξυμένα τα πνεύματα που, παρότι υπήρχε ένα σοβαρό θέμα προς διευθέτηση με τους δικηγόρους τους, η Melinda πήρε τα παιδιά και έφυγαν για το νησί.

Τι άλλο θα μάθουμε άραγε ακόμα;

Μέχρι τότε θαύμασε λίγο από τον μικρό παράδεισο όπου βρήκε καταφύγιο η Melinda: