Jennifer Garner: Τα ξαναβρήκε με τον John Miller σε λιγότερο από 1 χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Sabine Camhi
Jennifer Garner: Τα ξαναβρήκε με τον John Miller σε λιγότερο από 1 χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη!

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός Jennifer Garner, 49 χρονών, και ο John Miller, CEO της CaliBurger, 42 ετών, θα δώσουν στην σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία.

«Η Jen και ο John είναι ξανά μαζί,» αποκάλυψε μια πηγή. «Αυτό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες».

Η US Weekly ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2018 ότι το ζευγάρι έβγαινα για περίπου έξι μήνες. Η είδηση ήρθε λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της Jennifer Garner από τον Ben Affleck, με τον οποίο χώρισε το 2015 μετά από 10 χρόνια γάμου. Οι πρώην μοιράζονται τρία παιδιά: τις κόρες Violet, 15 ετών και Serafina, 12, και έναν γιο, τον Samuel, 9 ετών.

Ο Miller από την άλλη μοιράζεται δύο παιδιά με την πρώην σύζυγο του Caroline Campbell. Τον Αύγουστο του 2019, μια πηγή σημείωσε ότι ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνδέθηκαν εν μέρη λόγω των εμπειριών τους με το co-parenting.

«Ο John και η Jen βρίσκονται στην ίδια φάση της ζωής τους και μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μεγαλώνεις παιδιά μετά από διαζύγιο», πρόσθεσε η πηγή.

Ένα χρόνο αργότερα, ωστόσο, το US Weekly επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι χώρισε. «Ήταν έτοιμος για γάμο και εκείνη απλά δεν μπορούσε να δεσμευτεί», αποκάλυψε μια δεύτερη πηγή τον Αύγουστο του 2020.