Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μελέτη για τον Γιάννο έκανε έξαλλο το Twitter

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μελέτη για τον Γιάννο έκανε έξαλλο το Twitter

Πάνω από 5000 tweets γράφτηκαν εχθές για το hashtag #AgriesMelisses.

Θυμάσαι πόσες φορές σου έχουμε αναφέρει πως τα καλύτερα και πιο δυνατά επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες τα βλέπουμε κάθε Πέμπτη; Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά εχθές το βράδυ, όπου και παρακολουθήσαμε με διαφορά το καλύτερο επεισόδιο της εβδομάδας. Έχουμε καταλάβει πως το τέλος του Μιλτιάδη πλησιάζει, έχει αναφερθεί άλλωστε πως δεν θα συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς, και εχθές το βράδυ μάλλον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Εκεί που χειροκροτούσαμε την Έλλη Τρίγγου για την ερμηνεία της στο δικαστήριο, και χαιρόμασταν με την απόφαση της συνεπιμέλειας από τις δύο αδερφές, ήρθε ο Μελέτης για να μας αποτελειώσει. Για την ακρίβεια, τον Μιλτιάδη ήθελε να αποτελειώσει και να τον οδηγήσει με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στο τρελοκομείο.

Και πώς αποφάσισε να το κάνει; Με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, με τη σύμφωνη προφανώς γνώμη του Δούκα, και με μια αποκάλυψη, που ακόμη κι έναν υγιή θα τρέλαινε. Είχαμε διαβάσει τα spoiler όμως δεν περιμέναμε με τίποτα την εξέλιξη της σκηνής αυτής. Λίγο πριν το επεισόδιο ολοκληρωθεί, και αφού ο Μιλτιάδης αισθανόταν χαρά που για μια φορά έφερε σε δύσκολη θέση τον Δούκα, ο Μελέτης κάθισε πλάι του και ψιθυριστά του αποκάλυψε ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε ο Γιάννος όταν ξεψυχούσε στα χέρια του.

Το Twitter έγινε έξαλλο με τον Μελέτη (οκ, κι εμείς τον ίδιο θυμό νιώσαμε) και δεν σταμάτησε να τον δικάζει. Συγκεντρώσαμε 15 tweets που δείχνουν τον βαθμό εξαλοσσύνης στη gallery που ακολουθεί.