Σεισμός στο twitter με την αγκαλιά των Σταμίραινων και τον ξεπεσμό του Μελέτη!

Σεισμός στο twitter με την αγκαλιά των Σταμίραινων και τον ξεπεσμό του Μελέτη!

Οι 'Αγριες Μέλισσες σήκωσαν θύελλες στα social - Η ατάκα του δασκάλου που έκαψε καρδιές 

Δεν κοιμάται κανείς απόψε! Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, η κόντρα στο MasterChef και οι πρώτες ζέστες του Μάη μας έβαλαν στον πειρασμό να μπούμε στο twitter να δούμε τι γίνεται απόψε στα trending hastags και πραγματικά... όλος ο κόσμος online είναι!

Και πώς να μην σχολιάσεις όσα διαδραματίστηκαν σήμερα πίσω από κλειστές πόρτες, δικαστικά έδρανα και καφενειακά τραπεζάκια του Διαφανίου;



Το twitter ξεσηκώθηκε όταν οι αδερφές Σταμίρη αγκαλιάστηκαν μέσα στο πατρικό τους, σφίγγοντας η μία την άλλη από αγάπη και ενθουσιασμό για την λυτρωτική απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην Ασημίνα και την Δρόσω προκειμένου να τελειώσω το σχολείο στο Διαφάνι και να είναι κοντά στη μαμά του (το κομμάτι της δίκης και της απόφασης προκάλεσε έντονες κόντρες στα social καθώς φαντάζουν εντελώς εκτός ελληνικής πραγματικότητας, αλλά σεναριακή αδεία όλα επιτρέπονται, εφόσον δεν πρόκειται για ιστορικά γεγονότα αλλά καθαρά για μυθοπλασία).



Η έκφραση ήττας στο πρόσωπο του Νικηφόρου και η έκρηξη της Μυρσίνης μας προετοιμάζουν για... μεγάλη αντάρα στην τελική δίκη για την επιμέλεια του παιδιού!

Εκεί, όμως, που πραγματικά έπεσε καταιγισμός tweets ήταν στην απίστευτη ατάκα του Μελέτη στον θείο του. "Ξέρεις τι έκανε ο γιος σου λίγο πριν ξεψυχήσει στα χέρια μου; Κατουρήθηκε πάνω του. Από τον φόβο του", είπε ο Μελέτης στον Μιλτιάδη για τον Γιάννο και το twitter τον δίκασε και τον καταδίκασε χωρίς ελαφρυντικά!



Και μέσα σε όλα αυτά, η ατάκα του Λάμπρου στην Ελένη, μια ωδή στην αγάπη που δεν φθείρεται όσα δεινά κι αν γύρω της συμβαίνουν!

Δες τα όλα στα tweets που ακολουθούν και ξενύχτα μαζί μας tweetάροντας!