Οι ξεδοντιάρηδες του Hollywood

Οι ξεδοντιάρηδες του Hollywood

Ποιοι star άλλαξαν το χαμόγελό τους;

Μπορεί να βλέπετε τους διάσημους της βιομηχανίας του θεάματος λαμπερούς και καλογυαλισμένους, όμως να ξέρετε πως τα ολόλευκα χαμόγελά τους δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας από τις οδοντόκρεμες που χαζεύετε να διαφημίζονται στην τηλεόραση.

Τώρα θα αναρωτηθείτε, πώς γίνεται ατίθασα κορίτσια σαν τη Courtney Love και τη Gwen Stefani να επιδίδονται σε καταχρήσεις παντώς είδους, να ανάβουν τα τσιγάρα τους, να πίνουν τα ποτά τους και οι οδοντοστοιχίες τους να παραμένουν πιο λευκές και καλοσχηματισμένες κι από μία σειρά πανάκριβες πέρλες. Πώς κατάφερ ο Mike Tyson να πέξει ξύλο στα ρινκ, να φάει μπουνιές, να ματώσει το πρόσωπό του και το χαμόγελό του να λάμπει ανέπαφο, αγγίζοντας την τελειότητα.

Η απάντηση είναι απλή. Οι celebrity του λόφου του Hollywood δε γεννήθηκαν με άρτια χαμόγελα και λευκά πορσελάνινα δόντια. Ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά κουβαλώντας σκελετούς στις ντουλάπες τους και θαμπά χαμόγελα μέχρι να συναντήσουν την τύχη τους και την επιτυχία.

Μαζί με την καταξίωση που τους έκλεισε το μάτι, μία ομάδα ειδικών τους άνοιξε το στόμα και μεταμόρφωσε και το πιο δύσκολο μειδίαμα σε αστραφτερό βλέμμα που υπόσχεται πολλά κάνοντάς μας να σκάσουμε από τη ζήλια μας.


Τα δόντια σας και τα μάτια σας για να μη χρειαστείτε και εσείς το ρεκτιφιέ που έχουν υποστεί οι εικονιζόμενοι!