Channing Tatum: Πώς έχασε 10 κιλά μετά την καραντίνα

Sabine Camhi
Channing Tatum: Πώς έχασε 10 κιλά μετά την καραντίνα

Ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο και τον τρόπο που τα έχασε!

Ο Channing Tatum συζήτησε τη μεταμόρφωση του σώματός του στο The Tonight Show του NBC με οικοδεσπότη τον Jimmy Fallon την Τετάρτη 5 Μαΐου, αποκαλύπτοντας ότι αφού πήρε μερικά κιλά στην καραντίνα, τώρα έχει το καλύτερο σώμα της ζωής του. «Στην αρχή, μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες, σίγουρα έπινα μπύρες και έτρωγα βρώμικα και σκέφτηκα πως δε μπορώ να το κάνω αυτό για δύο μήνες. Ήταν κακό» είπε ο 41χρονος ηθοποιός. «Και μετά εγώ και ο φίλος μου αρχίσαμε να γυμναζόμαστε πολύ σκληρά, κάθε μέρα. Και ήταν υπέροχο. Εννοώ, έγινα ένα εντελώς νέο άτομο».

Όταν ο οικοδεσπότης, ο Jimmy Fallon, τον ρώτησε πόσα κιλά πήρε, ο Channing απάντησε, «Έχω αρκετό λίπος. Θα έλεγα μάλλον, πήρα 10 κιλά. Και μετά τα έχασα».

Μετά την έναρξη της πανδημίας του COVID-19 τον Μάρτιο του 2020, ο Channing δεν μοιράστηκε φωτογραφίες του εαυτού του στο Instagram feed του μέχρι τον Αύγουστο, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ανακοινώσει το πρώτο του παιδικό βιβλίο, The One and Only Sparkella, εμπνευσμένο από την 7χρονη κόρη του Everly, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, την Jenna Dewan.

Ένα μήνα αργότερα, ο Channing δημοσίευσε μια selfie χωρίς μπλούζα και έκανε τις θαυμάστριές του να λιώσουν.

«Ήταν πολύ μακρύς δρόμος» έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης. «Τραυματισμοί, ζωή και απλώς μια τρέλα. Ο μπαμπάς επέστρεψε επιτέλους boooi !! Θα είναι μια διασκεδαστική επόμενη 10ετία. Σε όλους εκείνους που ήταν εκεί για μένα. Σας αγαπώ. Θα σας κάνω υπερήφανο» ολοκλήρωσε.

Δες στης gallery παρακάτω τις φωτογραφίες του σέξι ηθοποιού.