Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η απρόσμενη κίνηση που συγκίνησε το Instagram

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η απρόσμενη κίνηση που συγκίνησε το Instagram

Η ανάρτησή της άγγιξε πολλά ζευγάρια και όχι μόνο.

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση είναι μια γυναίκα που μάχεται καθημερινά για την προστασία-τα δικαιώματα των ζώων. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ιδρύσει την μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray (SGS) η οποία αναλαμβάνει την περισυλλογή αδέσποτων ζώων και την κτηνιατρική τους περίθαλψη με τελικό στόχο να βρεθούν οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.

Μέσα από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται καθημερινά τα αγαπημένα vegan γεύματά της, στηρίζει cruelty free brands και είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Πριν λίγες ώρες η 28χρονη έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram αφού αποφάσισε να δωρίσει δύο ενέσεις σε ζευγάρια που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Η συγκεκριμένη αγωγή χρησιμοποιείται από γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν τη διαδικασία της ωοληψίας. Όπως ανέφερε η Εριέττα εκείνη και ο σύζυγός της έχουν περίσσευμα του σκευάσματος το οποίο θέλουν να δωρίσουν σε κάποιον που πιθανώς να το έχει ανάγκη.

Η κίνησή της άγγιξε πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να δεχθεί λίγο αργότερα καταιγισμό μηνυμάτων που την συγχαίρουν για την πράξη της και για το γεγονός ότι μίλησε ανοιχτά για την προσπάθειά της να γίνει μανούλα.

Δες επίσης: Βίκυ Καγιά: Κούκλα και ανέμελη στην παραλία με το φανταστικό μαγιό της (video)

erietta3
erietta2

Επηρεασμένη από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε η Εριέττα Κούρκουλου έκανε αργότερα την παρακάτω ανάρτηση: «Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει. Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη - είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

https://www.instagram.com/p/COkgWxGl5wf

Πηγή φωτογραφιών: @eriettakourkouloulatsi