Δες πώς είναι σήμερα ο Άρης από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Δες πώς είναι σήμερα ο Άρης από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Ο διάσημος ηθοποιός διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του fitness.

Μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο ο Δημήτρης Βλάχος παραμένει ο πρωταγωνιστής της καρδιάς μας. Τον γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή του στις δημοφιλείς σειρές «Η ώρα η καλή» και «Λατρεμένοι μου γείτονες» όπου συγκέντρωνε πάνω του όλα τα γυναικεία βλέμματα.

Ο 35χρονος πρώην αθλητής του στίβου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του fitness όπου δραστηροποιείται και επαγγελματικά. Ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ζωή του με τους χιλιάδες followers που διαθέτει στο Instagram.

Η φυσική του κατάσταση θα λέγαμε πως είναι στα καλύτερά της ενώ το κορμί του είναι αναμφίβολα καλλίγραμμο. Σαν αποτέλεσμα συγκαταλέγεται στους πιο εντυπωσιακούς και fit άντρες της Ελληνικής showbiz τα τελευταία χρόνια. Αν ανήκεις στις θαυμάστριές του, σου έχουμε καλά νέα αφού ο Δημήτρης κάνει φέτος guest εμφάνιση στην αγαπητή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου υποδύεται έναν ηλεκτρολόγο.

Πριν λίγες ώρες ανέβασε ένα Instagram-story με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στην Μύκονο. Βρίσκονται εκεί άραγε για διακοπές ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων; Θα μάθουμε σύντομα...

vlaxos8

Δες επίσης: Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με την πιο fashion-forward συλλογή γυαλιών

https://www.instagram.com/p/CJQ76PCAPMX
https://www.instagram.com/p/CNpHw7MgTyQ

Πηγή φωτογραφιών: @dimitrisvlachos