Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με την πιο fashion-forward συλλογή γυαλιών

Η Iris Apfel γιορτάζει τα 100α της γενέθλια με την πιο fashion-forward συλλογή γυαλιών

Μία fashion influencer αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Δεν υπάρχει ηλικία όταν το ταλέντο και η δίψα για δημιουργικότητα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο αριθμός στην ταυτότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει η λέξη, ένας αριθμός. Υπάρχουν στιγμές που το αποδεικνύουν. Όπως, για παράδειγμα, όταν ανακοινώθηκαν τα νέα για τη νέα συνεργασία της Iris Apfel.

Η Apfel είναι μία Αμερικανίδα επιχειρηματίας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και αδιαμφισβήτητο fashion icon. Οι συνεργασίες της ανά τα χρόνια περιλαμβάνουν μέχρι και τον Λευκό Οίκο καλύπτοντας 9 προεδρίες. Αφότου αποσύρθηκε, όμως, η καριέρα της συνέχισε να εξελίσσεται. Ώσπου το 2019 στην ηλικία των 97 ετών έγινε μοντέλο στην εταιρεία εύρεσης ταλέντων IMG.

https://www.instagram.com/p/COTGe75BA7i


Τα 100α της γενέθλια -29 Αυγούστου- είπε να τα γιορτάσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η Apfel ενώνει τις δυνάμεις της με το brand γυαλιών Zenni για τη δημιουργία μίας συλλογής που απαρτίζεται από 100 κομμάτια! Καθώς η Apfel είναι γνωστή για τα oversized και στρογγυλά γυαλιά που επιλέγει στην καθημερινότητά της, αναμενόμενα το γούστο της θα χαρακτηρίσει τα σχέδια που θα λανσαριστούν.

«Λατρεύω τα αξεσουάρ και πιστεύω ότι τα γυαλιά μπορούν καθορίσουν ένα outfit. Τα συνέλεγα πολύ πριν τα χρειαστώ. Για εμένα, τα γυαλιά εμπνέουν ή τελειώνουν όλα μου τα looks. Δεν πρέπει να θέλουμε όλοι να δείχνουμε ίδιοι και τα γυαλιά είναι ένας φανταστικός τρόπος να βρίσκεις το δικό σου μοναδικό στυλ και να αλλάζεις λίγο τα πράγματα», είπε.

https://www.instagram.com/p/CLcr7M0hgtg


«Τρελαίνομαι για oversized σκελετούς και ο Zenni έχει τόσα πολλά ζευγάρια για να διαλέξεις. Φυσικά και τόλμησα με χρώματα, όπως τα κόκκινα και τα τιρκουάζ -μερικά από τα πιο αγαπημένα μου- για τους φακούς και τους σκελετούς»

Δες επίσης: Πώς να υιοθετήσεις, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το boho στυλ φέτος το καλοκαίρι