«Πριν 20 χρόνια μισούσα το πρόσωπό μου και τώρα μου λείπουν τα νιάτα μου»: Ποια star το είπε;

«Πριν 20 χρόνια μισούσα το πρόσωπό μου και τώρα μου λείπουν τα νιάτα μου»: Ποια star το είπε;

Εμείς πάντως νομίζουμε πως είναι όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε. Δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ηθοποιούς του Hollywood και μία από τις πιο θελκτικές γυναίκες που μας έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι 47 ετών και μας συστήθηκε για τα καλά στη δεκαετία του ’90 μέσα από εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όπως τα: 2 Fast 2 Furious, Hitch, Training Day, Ghost Rider και We Own the Night.

Με αυτήν τη γυναίκα συμβαίνει το απίστευτο! Όσο μεγαλώνει, όσο ο χρόνος περνά από πάνω της τόσο πιο όμορφη γίνεται. Τι να πρωτοσχολιάσεις για αυτήν; Τις θελκτικές καμπύλες της, το υπέροχο πρόσωπό της. Τα λόγια είναι περιττά.

Ωστόσο, η ίδια έχει διαφορετική άποψη. Θα σου εξηγήσουμε… Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram account της μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε προ εικοσαετίας και…αποκάλυψε ότι τότε το πρόσωπό της δεν της άρεσε τότε. Το έβλεπε κάπως περίεργο.

«Βρήκα αυτήν τη φωτογραφία από μια ταινία που έγινε 20 χρόνια πριν. Θυμάμαι να κοιτώ τη συγκεκριμένη φωτογραφία ξανά και ξανά και να θεωρώ πως το πρόσωπό μου έδειχνε περίεργο και πως τα κόκαλα του προσώπου ήταν παράξενα… Καταλαβαίνετε… Είχα όλες εκείνες τις ανασφάλειες που μια 26χρονη μπορεί να έχει.

Τώρα, όμως, είκοσι χρόνια μετά εύχομαι να είχα ακόμα αυτό το ‘’περίεργο πρόσωπο’’ και αυτά τα ‘’παράξενα’’ κόκαλα στο πρόσωπό μου’’. Γιατί είναι αυτή η γνώμη μου; Δεν ξέρω. Ίσως συμβαίνει να μισείς μια φωτογραφία του εαυτού σου όπως ήταν 20 χρόνια πριν και μετά να την αγαπάς», έγραψε η Eva Mendes. Και συμπλήρωσε: «Η νεότητα είναι υπέροχο πράγμα. Τι κρίμα να σπαταλιέται στους νέους». Ρητό του Oscar Wilde.

Όπως κατάλαβες, η πανέμορφη Eva Mendes έκανε αυτήν την εξομολόγηση και μας άφησε άφωνες. Να την πούμε την αλήθεια μας. Η ηθοποιός είναι υπέροχη, πανέμορφη και… μοιάζει με εικοσάρα. Όχι, δεν υπερβάλλουμε! Στην παρακάτω gallery θα δεις και τη φωτογραφία προ εικοσαετίας, αλλά και στιγμές της τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, που θα σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί μας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάβασε ακόμα: House of Fame: Σαν νεράιδα από παραμύθι μέσα στο lavender dress της η Ελένη Φουρέιρα

DPG Network