Η Δέσποινα Βανδή πήγε στην Κρήτη και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της

Η Δέσποινα Βανδή πήγε στην Κρήτη και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και μελωδίες όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την πορεία της στην Ελληνική δισκογραφία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προσθέτει φέτος ένα νέο εγχείρημα στο πλούσιο βιογραφικό της, παρουσιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece» στη συχνότητα του MEGA. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Ελληνίδα star μας μεταφέρει σε μαγικά σημεία της χώρας και μας δείχνει μέρη που δεν έχουμε ακόμη επισκεφθεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Δέσποινα μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στην Κρητική γη όπου θα μας δώσει να καταλάβουμε τι σημαίνει Κρητική ψυχή και παράδοση. Πιο όμορφη και στυλάτη από ποτέ, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σύνολο και περπάτησε ευδιάθετη στα σοκάκια. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με λευκό σορτς, μαύρο τοπ και φλοράλ πουκαμίσα.

Φυσικά δεν δίστασε λίγο αργότερα να μοιραστεί διάφορα βίντεο από την βόλτα της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή αφού όλοι έσπευσαν να θαυμάσουν τα καλλίγραμμα πόδια και τις αναλογίες της. Αν δεν μας πιστεύεις, μπορείς να ρίξεις και μόνη σου μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί...

Δες επίσης: Θετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»

https://www.instagram.com/p/COkz9OOlqSU
https://www.instagram.com/p/COkOM-0pnN6

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Ελληνίδας star.

Πηγή φωτογραφιών: @desp1navandi