Νέο look μετά από καιρό για πασίγνωστη ηθοποιό του Hollywood

Νέο look μετά από καιρό για πασίγνωστη ηθοποιό του Hollywood

Στα 45 της δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Είναι μία από τις πιο θελκτικές και εντυπωσιακές γυναίκες της μεγάλης οθόνης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έσπασαν τα ταμεία, ενσαρκώνοντας σημαντικούς ρόλους. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο ρόλος της μαμάς βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της αφού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τρία παιδιά.

Η 45χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις ταινίες: The fifth element, Resident Evil και The night train to Kathmandu, παραμένει σήμερα πολύ λαμπερή και όμορφη. Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά και ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτει σαν τρίτεκνη μητέρα είναι πολύ περιορισμένος.

Πριν λίγες ώρες η Σέρβα star έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση-εξομολόγηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν έχω ποστάρει αρκετά το τελευταίο διάστημα αφού είμαι μια πολύ ενεργή μαμά. Ξέρετε καλά πως όταν αφιερώνεις όλο τον χρόνο στα παιδιά απλά ξεχνάς να κοιτάξεις στον καθρέφτη και παραμελείς τον εαυτό σου. Κάπως έτσι περνάω τους τελευταίους μήνες».

Δες επίσης: Σήμερα έχουμε #TieDyeNails γιατί είναι ακόμα τάση και αρχίσαμε να τα συμπαθούμε

«Τελικά κατάφερα να βρω λίγο προσωπικό χρόνο και το πρώτο πράγμα που κάνει μια εξαντλημένη μαμά όταν βρει χρόνο για τον εαυτό της δεν είναι μάσκα ούτε περιποίηση προσώπου. Έβγαλα το ψαλίδι και έκοψα τα μαλλιά μου!», συμπλήρωσε δημοσιεύοντας δύο selfie φωτογραφίες με το νέο της look.

Εμείς ομολογούμε πως η νέα της εικόνα μας αρέσει πολύ.

https://www.instagram.com/p/COmK_noMArj

Πηγή φωτογραφιών: @millajovovich