To post της Καίτης Γαρμπή στο Twitter για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης έγινε viral

To post της Καίτης Γαρμπή στο Twitter για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης έγινε viral

Έγραψε ό,τι ακριβώς σκεφτόμασταν.

Αν υπάρχει κάτι που μας συγκλόνισε την εβδομάδα που πέρασε αυτό ήταν η περιπέτεια της Δανάης στη Νέα Σμύρνη. Η Δανάη επέστρεφε στο σπίτι της λίγο μετά της 12 το βράδυ και έπρεπε να διασχίσει με τα πόδια μια απόσταση περίπου 300 μέτρων από το τραμ της στάσης Αιγαίου. Κάποια στιγμή κι ενώ περπατούσε αντιλήφθηκε πως κάποιος την ακολουθούσε, όμως ευτυχώς έδρασε γρήγορα.

Έχοντας τα κλειδιά της στο χέρι και περπατώντας λίγο πιο γρήγορα πρόλαβε και μπήκε μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας, κλείνοντας την πόρτα πίσω της και σώζοντας κυριολεκτικά τη ζωή της από τον νεαρό που την ακολουθούσε έχοντας βγάλει έξω από το παντελόνι του το μόριό του.

Και όμως, για ακόμη μια φορά εν έτη 2021 ακούστηκαν σχόλια όπως: «τι έκανε μετά τις 12 έξω αφού έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας», «το φόρεμα που φορούσε ήταν κοντό», «τουλάχιστον ήταν όμορφος», και άλλα τέτοια που μόνο αποτροπιασμό και εκνευρισμό μπορούν να σου προκαλέσουν.

Η Καίτη Γαρμπή ωστόσο έκανε ένα σχόλιο στο Twitter για τα γεγονότα αυτά, το οποίο έγινε viral και έκαναν retweet και repost πάνω από χίλια άτομα. Το σχόλιό της έγραφε ακριβώς όσα σκεφτόμασταν και δεν μπορούσαμε να βάλουμε σε μια σειρά στο μυαλό μας και να τα εκφράσουμε.

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρουχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα» έγραψε αρχικά.

Και κάπου εδώ έχουμε σηκωθεί και τη χειροκροτούμε. Δες ολόκληρο το σχόλιό της στη gallery παρακάτω.