Οι Ελληνίδες celebrities τίμησαν την γιορτή της μητέρας με τα ωραιότερα posts

Οι Ελληνίδες celebrities τίμησαν την γιορτή της μητέρας με τα ωραιότερα posts

Οι πιο τρυφερές εικόνες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δεσμός μαμάς-κόρης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ισχυρούς και τρυφερούς. Κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και οι αγαπημένοι μας celebrities την τιμούν περίτρανα.

Σαν αποτέλεσμα τα social media κατακλύζονται από posts-αφιερώσεις προς την γυναίκα που τους έφερε στη ζωή ή προς τα παιδιά τους. Οι διάσημες Ελληνίδες τρέφουν όπως φαίνεται μεγάλη αγάπη για τη μαμά τους και δεν διστάζουν να το μοιραστούν με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γλυκιά παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μερικά στιγμιότυπα από την ζωή με την ταλαντούχα μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή ενώ όλοι έσπευσαν να τονίσουν πόσο μοιάζουν. Λίγο αργότερα η Σοφία Καρβέλα εξέφρασε σεβασμό και θαυμασμό προς τη μαμά της, Άννα Βίσση, ποστάροντας μερικές σπάνιες φωτογραφίες.

Μαμά όμως δεν είναι μόνο εκείνη που σε φιλοξενεί στο σώμα της για εννέα ολόκληρους μήνες. Μητέρα είναι αυτή που αφιερώνει τη ζωή της για να σε μεγαλώσει και να σε δει αργότερα έναν έντιμο και ολοκληρωμένο άνθρωπο στην κοινωνία. Η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στην Ουγκάντα και παραδίδει μαθήματα ήθους με την απόφασή της να υιοθετήσει την μικρή Έντα. Φέτος η σχεδιάστρια γιορτάζει για πρώτη φορά την μητρότητα αφού σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται και επίσημα η διαδικασία της αναδοχής.

Δες επίσης: Η αλλαγή στο Instagram account της Kate Middleton και του William που λίγοι παρατήρησαν

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα ωραιότερα posts που έκαναν σήμερα οι αγαπημένοι μας celebs.

https://www.instagram.com/p/COp5EiNBW16
https://www.instagram.com/p/COpXvxCsheJ
https://www.instagram.com/p/COpwRroJFT8
https://www.instagram.com/p/COp0cEcj1LU

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou