Η Karolína Kurková έγινε για 3η φορά μαμά και μας δείχνει το μωράκι της (photos)

Η Karolína Kurková έγινε για 3η φορά μαμά και μας δείχνει το μωράκι της (photos)

Το supermodel δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για την νεογέννητη κορούλα της.

Η Karolína Kurková έγινε για 3η φορά μανούλα! Το supermodel της Victoria's Secret, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο χθες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, με μια φωτογραφία τόσο τρυφερή που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Kurková ανακοίνωσε ότι μαζί με τον σύζυγό της, Archie Drury, καλωσόρισαν το τρίτο παιδί, το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη κόρη του ζευγαριού, καθώς είναι έχουν ήδη 2 αγοράκια.

Το ζευγάρι πριν από 11 χρόνια έφερε στον κόσμο τον Tobin Jack Drury ενώ πριν από 5 χρόνια τον Noah Lee Drury Kurka.


https://www.instagram.com/p/CJMW_dIpMiR

H Kurková έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram:

«Καλώς ήλθε η LunaGrace, ο μικρός μας άγγελος», έγραψε στο post και συνέχισε «Γεννήθηκε στο ροζ του ολόγιομου φεγγαριού».

Μαζί με το μήνυμά της, η περήφανη μαμά μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής, η οποία φαίνεται να κοιμάται. Το μωρό ήταν ντυμένο μ' ένα λευκό κορμάκι που είχε φτερά αγγέλου.

Τον Δεκέμβριο, το 37χρονο supermodel ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της αναμένεται να μεγαλώσει, σε ένα άρθρο που έγραψε για το Glamour Magazine. Εξήγησε ότι αυτή και ο σύζυγός της ήταν «έκπληκτοι αλλά ενθουσιασμένοι» για την εγκυμοσύνη της. «Πιστεύω ότι τα πράγματα συμβαίνουν όταν πρέπει - είναι μέρος αυτού του μαγικού πράγματος, στο οποίο δεν έχουμε πάντα τον έλεγχο», έγραψε εκείνη την εποχή. «Πρέπει να παραδοθούμε, να είμαστε υπομονετικοί, να εξελιχθούμε και να μεγαλώσουμε. Αλλά το να είσαι έγκυος για τρίτη φορά, και ειδικά να είσαι έγκυος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι μια διαφορετική εμπειρία».


https://www.instagram.com/p/CI3s5YOJWdj

Δες την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε το supermodel χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, με την νεογέννητη κορούλα της...