Άγριες Μέλισσες: Το απόλυτο σοκ βιώνει η Ελένη, η δίψα για εκδίκηση

Άγριες Μέλισσες: Το απόλυτο σοκ βιώνει η Ελένη, η δίψα για εκδίκηση

Ο κόσμος της Ελένης γκρεμίζεται με μια αποκάλυψη.

Μια εβδομάδα χωρίς Άγριες Μέλισσες ήταν αρκετή, και πραγματικά ακόμη αναρωτιόμαστε πως πέρασε η εβδομάδα του Πάσχα χωρίς να έχουμε νέα επεισόδια. Η αγαπημένη μας σειρά επέστρεψε στη βραδινή συντροφιά μας την προηγούμενη Δευτέρα και την Πέμπτη έκλεισε με το καλύτερο επεισόδιο.

Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε κάπως βαρετό, το κλείσιμο δεν το περιμέναμε με τίποτα. Είχαμε διαβάσει κάποια spoilers, όμως η σκηνή αυτή εν τέλει ήταν ακόμη πιο δυνατή από αυτό που περιμέναμε.

Ο Μιλτιάδης διέλυσε την ομιλία του Δούκα και τα εγκαίνια, και φυσικά διψά για εκδίκηση. Να τον σκοτώσει το θεώρησε υπερβολή, οπότε χρησιμοποίησε το όπλο της τρέλας του. Με σύμμαχο του τον Μελέτη θα τον βγάλει από τη μέση και ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν ο πιο σκληρός και άνανδρος από όλους.



Λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο ο Μελέτης κάθισε δίπλα του στο καφενείο και του αποκάλυψε ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε ο Γιάννος όταν ξεψυχούσε στα χέρια του, δίνοντας τη χαριστική βολή στον Μιλτιάδη.

Σήμερα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, όπως το ίδιο είναι και το spoiler που έκανε ο Αλέξης Μίχας. Είχαμε διαβάσει πως ο Βόσκαρης ζητά μέσα από τη φυλακή να μιλήσει στην Ελένη, όπου και της κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη. Ο πατέρας της δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά τον δηλητηρίασε ο Δούκας.

Μπορείς όμως να μαντέψεις τι γίνεται στη συνέχεια; Συνέχισε να διαβάζεις στη gallery και θα καταλάβεις.