Έχεις ακούσει την κόρη της Courteney Cox να τραγουδάει; Θα τρελαθείς!

Κατερίνα Ιωακείμ
Έχεις ακούσει την κόρη της Courteney Cox να τραγουδάει; Θα τρελαθείς!

Plus: Πέντε τρελοί λόγοι να ακολουθήσεις την Courteney στο Instagram

Μα πόσο ταλαντούχο είναι αυτό το κορίτσι; Ό τι κι αν λένε για τις… μαμάδες κουκουβάγιες, η Courteney Cox είναι απολύτως λογικό να καμαρώνει για την Coco και να την spamάρει ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες και βιντεάκια στο Instagram. Κάθε μαμά το ίδιο θα έκανε στη θέση της!

Η αγαπημένη χολιγουντιανή σταρ κάθεται στο πιάνο για να συνοδεύσει την 16χρονη κόρη της στο τραγούδι «Cardigan» της Taylor Swift και ο τρόπος με τον οποίο την κοιτάει τα λέει όλα!


https://www.instagram.com/reel/COn2x6-DeOU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά σε όλες γυναίκες εκεί έξω είναι μητέρες, έχουν γίνει μητέρες, θα γίνουν μητέρες ή αγαπούν σαν μητέρες», έγραψε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας η Cox στο post με την κόρη της (από τον γάμο της με τον David Arquette), στο οποίο πρόσθεσε καρδούλες και emojis. Σε χρόνο ρεκόρ το timeline της γέμισε με διθυραμβικά σχόλια ανάμεσά τους εκείνα της Reese Witherspoon και της Lena Headey...


https://www.instagram.com/p/B7BvClMDENu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγαπημένη Monica των Friends παντρεύτηκε τον David Arquette στις 12 Ιουνίου 1999 στο Σαν Φρανσίσκο και το 2004 έφερε στον κόσμο την Coco. Η τηλεοπτική κολλητή της φίλη, Jennifer Aniston, βάφτισε μάλιστα την μικρή, επισφραγίζοντας έτσι μια σχέση (αληθινής) ζωής. Η Cox αποκάλυψε πως έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη για περισσότερους από έξι μήνες.

cox arquette copy

Στις 11 Οκτωβρίου του 2010 η Cox και ο Arquette ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους αλλά μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (διοικούν μαζί την εταιρεία παραγωγής Coquette Productions).



Κι επειδή αναρωτήθηκες ήδη, αυτό είναι το Cardigan όπως το τραγουδάει η Taylor Swift!

Τον Ιούνιο του 2012 ο Arquette κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το οποίο οριστικοποιήθηκε έναν χρόνο μετά.

Στο τέλος της ίδιας χρονιάς η Cox άρχισε να βγαίνει με τον μουσικό Johnny McDaid. Το ζευγάρι ανακοίνωσε, τον Ιούνιο του 2014 τον αρραβώνα του τον οποίο όμως λίγες βδομάδες μετά ακύρωσαν, αν και παρέμειναν μαζί!

Δεν έχεις κάνει ακόμα follow την Courteney στο Instagram; Δες πέντε σοβαρούς λόγους να την κάνεις "φίλη" σου asap: