Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά της καραντίνας και πού βοήθησαν

Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά της καραντίνας και πού βοήθησαν

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη ως Hadise στη σκηνή του YFSF σχολιάστηκε θετικά από τους κριτές τους show μεταμφιέσεων αλλά και από το κοινό.

Η Στικούδη τραγούδησε και χόρεψε το Τουμ Τεκ Τεκ και μας θύμισε μια epic συμμετοχή της Τουρκίας στη Eurovision.

Η ίδια η Κατερίνα δεν δίστασε να πει πως το αποτέλεσμα που είδαμε on camera είχε να κάνει και με τα κιλά που έβαλε στη δεύτερη καραντίνα!

Η Στικούδη άλλωστε είχε παραδεχτεί πως και στην πρώτη καραντίνα είχε πάρει δέκα ολόκληρα κιλά τονίζοντας:



«Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα. Γιατί μου έχει τύχει και εμένα -ειδικά μέσα στην καραντίνα- να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά.

Προσέχω την εμφάνιση μου σε υστερικό βαθμό όταν έχω κάποια δουλειά να κάνω, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, είμαι μαχητής βασικά! Και το λέω έτσι, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση. Δηλαδή, δεν είναι ότι θα αφεθώ, απλά θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω».

Φαίνεται βέβαια, πως η ίδια η Hadise λάτρεψε την εμφάνιση της Στικούδη την οποία και αποθέωσε στα social media.

Δες την gallery.